07 / 05 / 2024

Hayatpark İstanbul

Hayatpark İstanbul

Halkalı Hayat Park İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor.Hayat Park İstanbul projesinde 2 oda 1 salon daireler 270 bin liradan başlangıç gösteriyor

Hayatpark İstanbul'da 200 bin liraya 2+1! Peşinde yüzde 5 indirim!

Şehir merkezinden ayrılmadan, şehirle ve çevreyle uyumlu Hayatpark İstanbul, butik ve güvenli bir yaşam alanı vaad ediyor... Hayatpark İstanbul'da konutların fiyatları 200 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Eviva Yaşam Merkezi mağdurları tapularına kavuştu!

İstanbul Esenyurt'ta 'Eviva Yaşam Merkezi' adıyla konut satın alan ve mağdur olan vatandaşlar tapularına kavuştu. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak 10 yıllık mağduriyeti ortadan kaldırdı. 

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Hayatpark İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hayatpark İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Anli ve Medet Anli tarafından kuruldu.

Galatasaray ile Hayatpark Gayrimenkul sponsorluk anlaşması iptal!

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hakkındaki görüntüler sonrasında dün yapılacak olan sponsorluk anlaşması son anda iptal edildi...

Hayatpark Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hayatpark Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli, Adem Öğrenci ve Hasan Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Hayatpark Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hayatpark Yapı İnşaat Limited Şirketi Salim Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hayatpark İstanbul'da yaşam başladı! Son 30 daire!

Son 30 dairenin kaldığı Hayatpark İstanbul projesinde yaşam başladı. 2+1, 3+1 aile konseptine sahip projede, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, 24 saat güvenlik gibi sosyal donatılar mevcut. 390 bin lira başlangıç fiyatına sahip projede 70 daire, sahiplerine teslim edildi.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Hayatpark İstanbul Haberi

Hayatpark İstanbul

Hayat Park İstanbul projesi Bayrak Altan ve Atamer İş Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. Halkalı Hayat Park İstanbul ödeme planından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Hayatpark İstanbul projesi 2 blok halinde toplam 114 adet konuttan meydana geliyor. Halkalı'da hayata geçirilen Hayat Park Konutları'nda teslimlerin 2014 yılının sonunda yapılması planlanıyor.


Hayat Park Küçükçekmece 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan konutların alanları 104 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. 


Hayat Park İstanbul Halkalı güncel fiyatlar!


2+1 açık mutfaklı konutlar 270 bin TL ile 295 bin TL,

2+1 normal konutlar 350 bin TL ile 420 bin TL, 

3+1 konutlar 400 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor.


Halkalı Hayat Park İstanbul ödeme planı!

Halkalı Hayat Park İstanbul ödeme planı kapsamında...