16 / 05 / 2024

Haydar Özoğul eti mimarlık

Haydar Özoğul eti mimarlık

Mimar Haydar Özoğul kimdir? Mimar Haydar Özoğul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Özoğul, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Haydar Özoğul...

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Et ve Süt Kurumu düğmeye bastı…O ildekiler eti çok daha ucuza yiyecek!

Et ve Süt Kurumu o ildeki marketlere ihtiyaç duydukları eti daha ucuza sağlayacaklarını duyurdu.  Fiyatlarda denge oluşuncaya kadar ucuz teminine devam edilecek.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Fatih Haydar Mahallesi 1/5000 ölçekli planına itiraz!

Fatih ilçesi, Haydar Mahallesi, 2192 ada, 38 parsel ile 24, 26, 37 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

Bakan Nebati’den “Koyun eti kokuyor” açıklamasına besicilerden peş peşe sert tepki!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “Koyun eti dana etine göre daha ucuz. Fakat koyun eti kokuyor diye kimse yemiyor” açıklamasına Güneydoğu’daki besicilerden cevap gecikmedi.

Et ve şarküteri ürünlerinin fiyatları uçuşa geçti! Mart'ta zam şampiyonu dana eti oldu! 

TÜİK rakamlarına göre, Mart ayında enflasyona en büyük katkı et ve şarküteri ürünlerinden geldi. Martta zam şampiyonu aylık yüzde 19,9 yükselişle dana eti olurken, bu ürünün fiyatı yılbaşından bu güne yüzde 60 zamlandı. 

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

BİM salı kataloğunda tavuk eti 37 TL'ye düştü! Çılgın indirimle fiyatlar dibi gördü! BİM 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. BİM salı kataloğunda tavuk eti 37 TL'ye düştü! Çılgın indirimle fiyatlar dibi gördü! BİM 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi yeni ay kataloğunu açıkladı! Ayçiçek yağı, tavuk eti, çay ve deterjan dip yaptı! 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Market'in 1-15 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Katalogda Ayçiçek yağı, tavuk eti, çay, Peros ve deterjan gibi ürünler yer aldı. İşte 9 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu...

İstegelsin online markette 30 ürüne yüzde 25 indirim! Dana eti, salça, çay, zeytinyağı! İşte 14 Kasım 2022 fiyat listesi

İstegelsin online alışveriş sitesinde çok satan ürünlerde yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Kampanya kapsamında dana eti, salça, çay, zeytinyağı gibi ürünler satışa sunuldu. Peki İstageldin'de bu ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 14 Kasım 2022 fiyat listesi...

Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alıyor! 3 Kasım 2022 fiyat listesi..

Migros Market kampanyalı ürünlerinin fiyatlarını yayımladı. Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünleri gibi bir çok ürün indirimli fiyatıyla satışa sunuldu.  Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu?

Haydar Özoğul eti mimarlık Haberi

Haydar Özoğul eti mimarlık

Haydar Özoğul kimdir?

Haydar Özoğul, Eti Mimarlık kurucu ortağıdır. Haydar Özoğul, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 1993 yılında mezun.


Yüksek lisansını tamamladıktan sonra çeşitli kurumlarda mimari çalışmalar yapan Haydar Özoğul, 1998 yılında Ertürk Özkaragöz ile birlikte Eti Mimarlık'ı kurmuştur.


Eti Mimarlık

1998 yılında kurulan Eti Design Office genelde mağaza, ofis, fuar standı, restaurant ve konut projeleri ve uygulamaları konusunda çalışmalar yaptı. 


Yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atan Eti Design Office kısa sürede türkiye'nin önde gelen mimarlık ofislerinden biri haline gelmiştir. Eti Design Office modern mimariden ödün vermeden teknolojiyi ve yeni trendleri de yakından takip ederek, tecrübeli kadrosu ile konusunda faaliyet göstermektedir.


İletişim bilgileri:

Yıldırım Oğuz Göker Caddesi 8. Gazeteciler A2 No: 60 Levent - İSTANBUL


Tel: +90 212 268 40 40 

Faks: +90 212...