17 / 05 / 2024

Haydar Özoğul kim

Haydar Özoğul kim

Mimar Haydar Özoğul kimdir? Mimar Haydar Özoğul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Özoğul, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Haydar Özoğul...

İrfan Özoğul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İrfan Özoğul Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Özoğul tarafından kuruldu. 

Yuşa Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuşa Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Özoğul tarafından kuruldu. 

Haydar Özoğul kimdir?

Mimar Haydar Özoğul kimdir? Mimar Haydar Özoğul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Özoğul, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Haydar Özoğul...

Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Emrah Somay, Onur Türkoğlu, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sinerji Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Erden Ayas, Musa Bakıcı, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Athena Gökhan Özoğuz Karagümrük’te 3 katlı apartman aldı!

Athena grubununun solisti, 'O Ses Türkiye’ yarışmasının sempatik jüri üyesi Gökhan Özoğuz Karagümrük’te 3 katlı tarihi bir binayı satın alıp, restore ettirdi. Özoğuz'un sık sık Karagümrük’teki Cerrahi tekkesine gittiği biliniyor.

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Haydar Özoğul kim Haberi

Haydar Özoğul kim

Haydar Özoğul kimdir?

Haydar Özoğul, Eti Mimarlık kurucu ortağıdır. Haydar Özoğul, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 1993 yılında mezun.


Yüksek lisansını tamamladıktan sonra çeşitli kurumlarda mimari çalışmalar yapan Haydar Özoğul, 1998 yılında Ertürk Özkaragöz ile birlikte Eti Mimarlık'ı kurmuştur.


Eti Mimarlık

1998 yılında kurulan Eti Design Office genelde mağaza, ofis, fuar standı, restaurant ve konut projeleri ve uygulamaları konusunda çalışmalar yaptı. 


Yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atan Eti Design Office kısa sürede türkiye'nin önde gelen mimarlık ofislerinden biri haline gelmiştir. Eti Design Office modern mimariden ödün vermeden teknolojiyi ve yeni trendleri de yakından takip ederek, tecrübeli kadrosu ile konusunda faaliyet göstermektedir.


İletişim bilgileri:

Yıldırım Oğuz Göker Caddesi 8. Gazeteciler A2 No: 60 Levent - İSTANBUL


Tel: +90 212 268 40 40 

Faks: +90 212...