18 / 05 / 2024

Hayrat Su Sondaj İnşaat iletişim

Hayrat Su Sondaj İnşaat iletişim

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gür tarafından kuruldu.

Devlet Su işleri Başkanlığı İŞKUR ile personel alacak! 18-40 yaş arası herkes başvurabilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet Su işleri Başkanlığı İŞKUR ile kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Devlet Su İşleri'nden yayımlanan ilana göre XI-9 sondaj şube Müdürlüğü bünyesinde çalışacak personel alımı gerçekleştirilecek. İşte ilanın ayrıntıları...

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gür tarafından kuruldu.

Gülenyaka'nın su sorunu çözülüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir Gülenyaka Mahallesi’ne yeterli su temin etmek için mahallede yürüttüğü sondaj çalışmasını tamamlayarak, su numune alımını gerçekleştirdi.

Çevre ve Şehircilik'ten İntest İnşaat hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, İntest Müş. Su ve Beton Lab. Hiz. Jeo. Su sondaj Zemin Etüd İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. Laboratuvarının faaliyetine son verilmesini bugün Resmi Gazete'de duyurdu.

Manisa Alaşehir’de sondaj çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’e verdiği sondaj sözünü tutuyor.

Kızılcahamam'da sıcak sondaj çalışmaları başlatıldı!

Kızılcahamam'da sıcak sondaj çalışmalarına başlandı. Bölgeye kurulacak tesis, ilçe turizmine büyük katkı sağlayacak. MTA 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan sıcak su sondaj çalışmalarının başlama töreni yapıldı.

Ödemiş’in su sorunu çözülüyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, su sıkıntısı çeken Ödemiş’in sorununa 8 kuyu ile çözüm buluyor. 5 kuyunun sondaj çalışması tamamlandı. Kalan 3 kuyunun da bir ay içinde açılması planlanıyor. İlçe bundan böyle yaz aylarında su sıkıntısı çekmeyecek.

Akçaabat Ambarcık Mahallesi’nin 30 yıllık su çilesi bitti!

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün sondaj çalışmaları neticesinde yıllardır su problemi yaşayan Akçaabat’ın Ambarcık Mahallesi’nde günlük 100 ton su kapasitesine sahip kaynak bulundu.

İzmit Tren Garı bölgesinde yatay sondaj ile yağmur suyu hattı inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, TCDD İzmit Tren Garı ile Merkez Bankası Kocaeli Müdürlüğü arasındaki bölgenin yüzey sularını uzaklaştırmak için yatay sondaj ile yağmursuyu hattı inşa ediyor.

Ödemiş'in su sıkıntısı çözülüyor!

Su sıkıntısı çeken çevre yerleşimlerde 2006 ile 2014 yılları arasında 246 sondaj kuyusu açarak 15 milyon liranın üzerinde yatırıma imza atan İZSU Genel Müdürlüğü, Bütünşehir Yasası ile sınırlarına dahil olan yeni ilçelerde de çalışmalara başladı.

Van'da su ararken gaz buldular!

Şemsettin Mahallesi'nde Şemsettin İlkokulu'nun bahçesinde bir hafta önce su için sondaj çalışması başlatıldı. Akşam saatlerinde çalışmaları sonlandıran ekipler, 135 metre derinlikte buldukları suyu çekebilmek için kuyuya dalgıç pompa indirdi.

Van'da su ararken gaz buldular! 10 metrelik alev korkuttu!

Van Özalp'ta okul bahçesinde sondaj yapan ekipler, su yerine gazla karşılaştı. 5 dakika boyunca akan suyun ardından kuyudan, yaklaşık 10 metre yükseğe ulaşan alev çıktı.

Honaz'da içme suyu kapasitesi arttırmak için sondaj kuyusu açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ), Honaz İlçesi'ndeki Akbaş Mahallesi'nde, kuraklık nedeniyle yetersiz kalan içme suyunun kapasitesini arttırmak için yeni sondaj kuyusu açtı.

Hayrat Su Sondaj İnşaat iletişim Haberi

Hayrat Su Sondaj İnşaat iletişim

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gür tarafından kuruldu.

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
1 - İşletme gerek Yurt içinde gerekse yurt dışında Gerekli yerlerden izin almak şartı ile Yurt içi ve yurt dışında her türlü içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, içme suyu bulunması için gerekli sondajlar yapmak. sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını, yapmak, taahhütlerde bulunmak,İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Gerek yurt içinde gerek yurt dışında Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, iş hanları, fabrikalar, yollar,köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları,...