29 / 04 / 2024

Hayrettin Kaplan

Hayrettin Kaplan

Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, Türk müteahhitlerinin Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerin firmalarıyla rekabet edebilmesi amacıyla alternatif finansman modelleri geliştirildiğini bildirdi.

Türk müteahhitlerine Çin ve Hindistan'a karşı rekabet desteği!

Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, "Türk müteahhitlerinin Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerin firmalarıyla rekabet edebilmesi amacıyla alternatif finansman modelleri geliştiriliyor." dedi.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 3071 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve 3072 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu? Ne zaman fahri başkonsolos oldu?

Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı ve Avukat Şefika Şebnem Ayata Kaplan nerede doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? İngilizce biliyor mu ve evli mi? İşte Şefika Şebnem Ayata Kaplan ile ilgili merak edilen her şey...

Behzat Kaplan kimdir? Evli mi?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan kimdir? Behzat Kaplan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Behzat Kaplan'ın biyografisi...

Hayrettin Çaycı Kimdir?

Hayrettin Çaycı kimdir? Hayrettin Çaycı’nın mesleği nedir? Hayrettin Çaycı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

'Tarlanızdaki Kaplan' Same Yeni Dorado Natural traktörün Ekim fiyatı açıklandı. İşte 9 Ekim 2022 Same fiyat listesi

İtalyan motor devriminin, teknoloji ve konforla birleşimini yansıtan traktörü Same, Yeni Dorado Natural modelinin Ekim fiyatlarıyla yılın son fırsatlarını sunuyor. Same’nin dört teker çekişini simgeleyen dört gözlü kaplan amblemiyle adeta tarladaki ‘Kaplan Gücü’nü yansıtan Same’nin avantajlı fiyatla

Kaplan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye'de Taha Kaplan tarafından kuruldu.

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mıkaıl Kaplan tarafından kuruldu.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Hayrettin Kaplan Haberi

Hayrettin Kaplan

Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, Türk müteahhitlerinin Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerin firmalarıyla rekabet edebilmesi amacıyla alternatif finansman modelleri geliştirildiğini bildirdi.


AA muhabirine konuşan Kaplan, Etiyopya, Gana ve Senegal gibi ülkelerde  hak edişlerini tahsil edemeyen Türk İş adamlarına doğrudan kredi imkanıyla destek  olacaklarını söyledi.


Kaplan, dünyadaki rakipleriyle mücadele edebilmek için çaba gösteren  Türk ihracatçısının, pazarlarını çeşitlendirmek için son dönemde Ortadoğu, Kuzey  ve Sahraaltı Afrika gibi siyasi riskler ve güvenlik risklerinin yoğunlaştığı  bölgelere yöneldiğini belirtti.


Türk Eximbank'ın, ihracatçıların, söz konusu bölgelerdeki alacaklarını  teminat altına almak üzere hem sigorta hem de kredi desteğini artırdığını  bildiren Kaplan, "Geçtiğimiz yıllarda devlet garantisi sağlanmasında yaşanan  güçlükler nedeniyle, Bankamız tarafından yurt dışında muteber kabul edilen  bankalara kredi limiti tahsis edilmesi için çalışmalar başlattık. Bu doğrultuda...