16 / 05 / 2024

Hayri Bali

Hayri Bali

Dünya üzerinde toplam 2 GW kurulu gücün uygulayıcısı olan IBC SOLAR Türkiye, Konya’da kurduğu santral ile güneş enerjisi projeleri için referans kaynağı oldu

Güneş enerjisi elektriğe dönüşüyor, sitelerin aidatı düşüyor!

Türkiye’nin ilk resmi güneş enerjisi santralini Temmuz ayında Konya’da faaliyete geçiren IBC SOLAR’a santral kurması için başta inşaat olmak üzere, tarım, turizm ve sanayi sektöründen de büyük ölçüde talep var

Türkiye’nin ilk resmi güneş enerjisi santralini IBC SOLAR kurdu!

IBC SOLAR, Türkiye’nin ilk resmi güneş enerjisi santralini Temmuz ayında Konya’da faaliyete geçirdi

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Dolar 23 TL'yi geçti, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu acil uyarıda!

Doların 23 TL'yi aşmasıyla birlikte, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu Türkiye'nin yüksek işsizlik oranına dikkat çekiyor. Döviz kurundaki artışın faiz artışıyla dengeye oturtulabileceğini belirten Kozanoğlu, bu durumda faizlerde önemli bir artışın kaçınılmaz olduğunu ifade ediyor.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'e 50 bin TL sermaye bedeli ile Enise Banu Bali tarafından kuruldu.

Şile Yapı İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yapı İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyub Hayri Ekşioğlu ve Şükrü Ümit Yaşık ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Bozkurt tarafından kuruldu.

Türk mimardan New York'a uzay çağı tasarım!

Son yıllarda hayata geçirdiği ilginç tasarımlarla adından söz ettiren Hayri Atak, New York'ta benzersiz bir gökdelen tasarladı.

Milyoner hesaplarına yüzde 1.5 vergi önerisi!

Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, milyonerlerin hesaplarından kesilecek yüzde 1.5 servet vergisi ile milyonlarca vatandaşın derdinin hızlıca çözüleceğini vurguladı. Kozanoğlu, “Geniş servet vergisi yürürlüğe girdiğinde bu ödeme mahsup edilir” dedi.

Erkoç Makina Elektrik İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erkoç Makina Elektrik İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Yakasız tarafından açıldı.

Grand Yazıcı Bodrum satıldı! 

Hayri Yazıcı'ya ait Bodrum'da bulunan Grand Yazıcı Bodrum, Azerbaycanlı bir girişimciye satıldı.

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

Hayri Bali Haberi

Hayri Bali

Türkiye’nin önde gelen enerji ve sanayi kuruluşları 2013 yılı içerisinde yenilenebilir enerji projelerini gerçekleştirebilmek için atağa geçti. Güneş enerjisinden elektrik üretiminin enerji gündemini belirlediği şu günlerde yoğun bir çalışma dönemine giren IBC SOLAR Türkiye, talep edilen analizler doğrultusunda 100’üncü yatırım fizibilite raporunu teslim etti. 


Fizibilite raporunu alan 100 önemli yatırımcı tetikte bekliyor


Belirsiz sürecin atlatılması için bekletilen bu 100 önemli yatırımın, ekonomiyi destekleyici büyük bir güç olacağına dikkat çeken IBC SOLAR Türkiye Genel Müdürü Hayri BALİ, “Türkiye’de uygulanan yönetmelikler kapsamında, yatırımcılardan kurulum öncesi uzun süreli ölçümleme raporları talep ediliyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama sebebiyle yatırımlar bekletilmiyor. Yatırımcının işini zorlaştırmak, ekonomiyi zora sürmektedir” dedi.


Birçok nedenden dolayı tedirgin olan yatırımcının doğru bildiği yanlışları da düzeltmekten kaçınmayan ve Konya’daki faal santralden ölçümlediği...