06 / 05 / 2024

hayvancılık hibe desteği şartları 2021

hayvancılık hibe desteği şartları 2021

Hayvancılık sektörünün gelişmesi için yeni bir hibe destek programı uygulamaya konuldu. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Kararı dün Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi.

Çiftçilere büyük müjde! Tam 785 milyon Euro hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilere tam 785 milyon Euro hibe desteği müjdesi verdi. İşte Bakan İbrahim Yumaklı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

Deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

Ankara'da 250 bin öğrenciye 500 TL kırtasiye desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için maddi durumu yetersiz ailelerin öğrenci çocukları için 500 TL kırtasiye desteği sunacak. İşte ayrıntılar...

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Hibe nedir? Hibe desteği nasıl alınır? Kimler hibe desteğinden yararlanabilir?

Hibe, günlük yaşamımızda sıkça karşılaşılan bir kavramdır ve birçok kamu kurumu tarafından sağlanan hibe destekleri nedeniyle giderek daha önem kazanmaktadır. Peki, hibe nedir, hibe desteği ne anlama gelir ve hibe almak ne demek? İşte hibe ile ilgili tüm merak edilen bilgiler…

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Çiftçiler müjde! Tarım Bakanlığı duyurdu! 1,2 milyar lira hibe desteği sağlayacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kırsalı kalkındıracak projeler kapsamında 1 milyar 222 milyon lira hibe desteği verileceğini duyurdu.

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Çoban Örs tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! 12 bin 676 projeye hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi için 2022-2023 başvuru döneminde tutarı 1 milyar 241 milyon lirayı bulan 12 bin 676 projeye, 577 milyon 122 bin 308 liralık hibe desteği sağlanacak.

Esnafa son dakika hibe desteği! Bakanlık harekete geçiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, depremlerden etkilenen esnafın hibe desteği ve mevcut borçlarının iki sene ertelenmesine ilişkin taleplerini ilgili bakanlıklara ilettiklerini ifade etti.

Depremden sonra talepler çığ gibi arttı! İsteyen hibe desteği bile alabilir! İşte detaylar!

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından prefabrik evlere talep artıyor. Prefabrik evlerin fiyatı yapılışı itibariyle değişiklik gösteriyor. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler devletten hibe desteği alabilirsiniz. İşte detaylar!

Devlet hibe desteği nasıl alabilirim? Hibe almak için nereye başvurulur?

Hibe desteği çiftçilerin gündemini oluşturan konulardan biridir. Bu kapsamda hibe desteğine dair merak edilen o detaylar!

hayvancılık hibe desteği şartları 2021 Haberi

hayvancılık hibe desteği şartları 2021

Mevcut büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmelerinin altyapılarının geliştirilmesi, hayvansal üretimde verimliliğin ve kalitenin artırılması, modern hayvancılık işletmelerine dönüştürülmesi için yapılacak yatırımların desteklemesi amacıyla başvuru yapacak işletmelere hibe desteği verilecek.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Devlet destekli hibe kredisinden faydalanmak için belirli bir takım şartlar ve kurallara uygunluk aranmaktadır. Başvuru yapan kişi bu şartlara ve kurallara uygun olması halinde başvuru yapabilir. Şartlara ve kurallara uymayan kişiler, devlet destekli hibeden faydalanamayıpi  başvuru dahi yapamamaktadır.

 

Devletin çiftçilerden istediği şartlardan bir tanesi tamamen gerçek ihtiyaç ve proje sahipleri olmasıdır. Devlet destekli hibe kredisi, geri ödemesizdir. Bu krediler genellikle kurumlar ve vakıflar tarafından verilse de; devlet destekli hibe kredisi de çoğu zaman devlet bankaları tarafından verilmektedir.

1 YIL AKTİF OLMA ŞARTI

Başvuru yapacak olan kişilerin, hibe...