05 / 05 / 2024

hazal Mesudiyeli

hazal Mesudiyeli

işadamıAli Ağaoğlu (60) ile Hazal Mesudiyeli’nin (23) ilişkisi, geçen ay Bodrum’da ortaya çıkmıştı. Kendisinden 37 yaş küçük sevgilisiyle mutlu bir yaz geçiren işadamı, önceki akşam da Bebek’teydi...

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hazal Bilgin tarafından kuruldu.

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Dökük ve Hazal Göknur ortaklığında kuruldu.

Hd Hazal İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Hd Hazal İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Duman tarafından kuruldu.

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeydin Kurt tarafından açıldı. 

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özgün ve Reyhan Hazal Şirin tarafından kuruldu.

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Hazal Selin Özkanlı tarafından kuruldu.

Hazal Filiz Küçükköse evini değiştirdi!

Önceki gün Bebek sahilinde görüntülenen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, kısa bir süre önce taşındığını dile getirdi. 

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

Sual Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sual Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hazal Korkmaz tarafından kuruldu.

Hazal Kaya bir senede üç defa taşındı! 

Hayalindeki eve bir türlü kavuşamayan Hazal Kaya, son yaptığı paylaşımda bir sene içerisinde üç defa taşındığını dile getirdi. 

Gnd Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnd Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hazal Gündoğdu tarafından kuruldu.

hazal Mesudiyeli Haberi

hazal Mesudiyeli

23 yaşındaki sevgilisi Hazal Mesudiyeli ile mutlu olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, “İlişkimin arkasındayım” dedi.



İŞADAMI Ali Ağaoğlu (60) ile Hazal Mesudiyeli’nin (23) ilişkisi, geçen ay Bodrum’da ortaya çıkmıştı. Kendisinden 37 yaş küçük sevgilisiyle mutlu bir yaz geçiren işadamı, önceki akşam da Bebek’teydi.   


SEVGİLİSİYLE sahili turlayan işadamına, korumaları eskortluk etti. Ağaoğlu, sevgilisinin babası Cengiz Mesudiyeli’nin bu ilişkiye karşı çıktığı yönündeki haberlere  yanıt verdi, aşkına da sahip çıktı:


 “Ailesiyle tanışıyorum, sorunumuz yok. Hayatımda hiç kaçak göçek bir şey olmadı, veremeyeceğim hesabım yok. Gizli saklı bir şey yaşamıyoruz, her şey ortada. İlişkimin arkasındayım.”


EMRAH AKÇAAY/...