09 / 05 / 2024

Hazar Gölünde tatil yapmak

Hazar Gölünde tatil yapmak

Hazar Gölü'nde tatil sezonu için tüm hazırlıklar yapıldı. Ramazan ayı nedeniyle sakin geçen bölgede, gruplar halinde gelenler 70 kuruşa, yalnız gelenler ise 2,5 liradan başlayan fiyatlarla günü birlik tatil yapabiliyor.

2024 yılının ilk işlem gününde dolar ve euro zirve yaptı! 2 Ocak 2024 döviz kurları

Dolar/TL kuru eylülden itibaren, yükselişine devam ederken yeni yılın ilk işlem gününde 29.69 TL'yi görerek zirve tazeledi. Piyasalar yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına odaklandı...

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

Arefe günü resmi tatil mi? Özel sektör arefe günü yarım gün mü? Arefe günü bayram mesaisi sayılır mı?

Arefe gününe dair sorulan soruların, Kurban Bayramı yaklaşılırken sıklaştı. Arefe günü resmi tatil mi değil mi? İşte detaylar!

TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor! Güncel kura takvimi...

TOKİ, Ocak ayı kura takvimi güncellendi. TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor. Peki bu hafta hangi illerde kura yapılacak? İşte detaylar...

Borsadan, yılın ilk işlem gününde tarihi rekor! En fazla hangi sektör kazandırdı?

2022’nin getiri şampiyonu olan ve geçtiğimiz yıl gün bazında üst üste rekorlar kırarak seneye veda eden Borsa İstanbul, 2023 senesinin ilk işlem gününde de yeni bir rekora imza attı.

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Haftanın ilk gününde altın depremi! Bir gören bir daha bakıyor! İşte 12 Eylül 2022 altın fiyatları…

Haftanın ilk gününde altın fiyatlarından haberler var. Yatırımcıların kafasını karıştıran altın fiyatları, haftanın ilk gününe nasıl başladı? İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Salda Gölü'nde son durum ne?

Türkiye'nin Maldivleri şeklinde ün kazanan Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde yapılan çalışmalar kapsamında halk plajına 2 adet cankurtaran kulesi yerleştirildi. Ayrıca sıfır atık yönetimi kapsamında da geri dönüşüm konteynerleri de koyuldu. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Salda Gölü'nde yapılacak millet bahçesinde son durum ne?

Burdur Yeşilova’daki doğa harikası Salda Gölü çevresinde Millet Bahçesi çalışmalarında sona geliniyor. 9 adet bungalov tipi yapı, gölün çevresine yerleştirildi.

Hazar Gölünde tatil yapmak Haberi

Hazar Gölünde tatil yapmak


Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bin yatak kapasitesi bulunan Hazar Gölü'nde tatil sezonu için tüm hazırlıklar yapıldı. Ramazan ayı nedeniyle sakin geçen bölgede, gruplar halinde gelenler 70 kuruşa, yalnız gelenler ise 2,5 liradan başlayan fiyatlarla günü birlik tatil yapabiliyor.


700 KİŞİLİK KONAKLAMA İMKANI


Türkiye'nin en derin gölü olan ve Doğu'nun gizli denizi olarak bilinen Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulanan Hazar Gölü'nün uzunluğu 22 kilometre, genişliği ise yaklaşık 6 kilometre. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Hazar Gölü'nün çevresinde bulunan tatil köyleri ve apart otellerde gecede 700 kişi konaklama imkanına sahip olurken, kamp alanlarına kurulan çadır kentlerde ise 300'den fazla kişi kalabiliyor. Doğu'nun saklı denizi olarak bilinen Hazar Gölü'nün sahilinde işletmeciler, şezlongları koyup, şemsiyeleri açmasının ardından tatilcileri beklemeye başladı. Ramazan ayı nedeniyle sezonun geç açıldığı Hazar Gölü'nde...