04 / 05 / 2024

Hazım Ellialtı Yurtbay Seramik

Hazım Ellialtı Yurtbay Seramik

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hazım Aşçı tarafından kuruldu.

Hazım Akyol kimdir?​​​​​​​

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı Hazım Akyol kimdir? Hazım Akyol daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hazım Akyol'un biyografisi...

Hazım Akyol, Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Hazım Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halil Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Sincorp Petrol Madencilik İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sincorp Petrol Madencilik İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirket bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Servet GYO'nun acı günü! Hazım Ersu vefat etti!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın(GYO) proje ortağı olan Ahmet Kemal Ersu'nun babası Hazım Ersu vefat etti. Ailesi ve Servet GYO taziye ilanı yayınladı. 

Alanım Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alanım Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Hazım  Alan tarafından kuruldu. 

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazım M. Majeed Moora ve Mohammad Allala ortaklığında kuruldu.

5M Gayrimenkul Tarım ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5M Gayrimenkul Tarım ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hazım Hafızoğlu ve Mousa A. M. Allaqtta ortaklığından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hazım Ellialtı Yurtbay Seramik Haberi

Hazım Ellialtı Yurtbay Seramik

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.


Hazım Ellialtı Kimdir?Bu haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı


Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu danışmanı oldu. Kariyerine 1983'te Adel-Faber'de başlayan Ellialtı, 1999-2002 arasında DiverseyLever Genel Müdürü ve 2003-2006 arasında Algida Genel Müdürü olarak görev yaptı. 2006-2008 arasında Eti Gıda'da CEO ve Yönetim Kurulu üyesi olarak çalıştı. 

Ellialtı 2008'de Yönetim Kurulu danışmanı olarak başladığı Şölen Çikolata'da Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmaya devam...