16 / 05 / 2024

Hazim Ellialtı

Hazim Ellialtı

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Peki, Hazım Ellialtı Kimdir?

Sabırlı Stf İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabırlı Stf İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazim Serkan Şahbaz tarafından kuruldu.

Ontario İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ontario İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar ‘da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Karaaslan, Mahmut Sami Ellialtı, Ahmet Cengizhan Dereci ve Alpkenan Dereci ortaklığında kuruldu.

Botech Kimya İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Botech Kimya İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burhan Bora Ellialtıoğlu imzasıyla kuruldu.

Dündar Kılıç'ın oğlu Dünay Kılıç'a sahte senet davası!

İSTANBUL’da ilginç bir ‘sahte senet’ davası açıldı. Davacı tarafta, Türkiye’nin en eski sanayici ailelerinden Ellialtıoğlu Ailesi'nden Ahmet Feyzi Ellialtıoğlu yer alıyor. Hakkında dava açılan iki isimden biri ise, Dündar Kılıç’ın oğlu yönetmen Dünay Kılıç.

FETÖ'cü Hazim Sesli'den Hakan Şükür'e arazi çalımı!

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan FETÖ iddianamesine ilginç bir tanık ifadesi girdi. Hazim Sesli’nin ve Hakan Şükür’ün ortak olduğu enerji şirketi için arazi tahsis edildiği ortaya çıktı.

Hazım Ellialtı Kimdir?

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Peki, Hazım Ellialtı Kimdir?

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik yönetim kurulu danışmanı oldu!

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.

Ellialtıoğlu'nun Zeytinburnu arazisi 117 milyon TL'den satışa çıktı!

Ellialtıoğlu Ailesi’ne ait fabrika ve üzerinde bulunan arazi, kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeni ile mahkeme kararı ile satışa konuldu. 117 milyon milyon TL değer biçilen 10 dönümlük arazi için ilk ihale haziran ayı başında yapılacak.

MBC İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBC İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ağahan Yapı ve Denizcilik, Burhan Bora Ellialtıoğlu, Doğan Barış Öztop, Jak Hason ve Nihat Arslan tarafından kuruldu

STF İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STF İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 11 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Hazim Serkan Şahbaz tarafından kuruldu...

Ahmet Fevzi Ellialtıoğlu'nun fabrikası icradan yeniden satışta! 53 milyon 139 bin TL'ye!

Bakırköy 8. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 500 pafta, 2955 ada, 8 parselde yer alan bahçeli kargir fabrikayı satışa sunuyor

Ellialtıoğlu'nun fabrikası satışta! 53 milyon 139 bin TL!

Bakırköy 8. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 500 pafta, 2955 ada, 8 parselde yer alan 10 bin 180 metrekare bahçeli kargir fabrikanın tamamını satışa sunuyor

Ahmet Ellialtıoğlunun fabrikası yeniden satışta!

Bakırköy 8. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Ahmet Kamil Ellialtıoğlunun 10 bin 180 metrekarelik fabrikasını yeniden satışa çıkardı....

Hazim Ellialtı Haberi

Hazim Ellialtı

1961 doğumlu Hazım Ellialtı profesyonel kariyerine 1983’te Adel-Faber’de başladı,1987-2006 yılları arasında Unilever’de, 2006-2008 arasında Eti Gıda’da çalıştıktan sonra Ellialtı Executive Consulting şirketini kurarak danışmanlık yapmaya başladı.


Vardiya mühendisliğinden CEO’luğa uzanan kariyeri sürecinde yağ, deterjan, dondurma, çikolata, bisküvi kategorilerinde yurt içi ve dışı sorumluluklar üstlendi. Unilever Türkiye’de 1999-2006 arasında Yönetim Kurulu üyesi, 1999-2002 arasında DiverseyLever Genel Müdürü ve 2003-2006 arasında Algida Genel Müdürü olarak görev yaptı. 2006-2008 arasında Eti Gıda’da CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı.


Farklı sektörlerden şirketlere yönetim danışmanı olarak hizmet vermiş olan Hazım Ellialtı 2008’de Yönetim Kurulu danışmanı olarak başladığı Şölen Çikolata’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmaya devam etmektedir.



Hazım Ellialtı, evli ve bir çocuk babasıdır.


Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik yönetim kurulu danışmanı...