04 / 05 / 2024

Hazim Sesli

Hazim Sesli

Türkiye’de perakende ev tekstili sektörü firmalarından Sesli Home, mağaza sayısını bir yıl içinde 30’a çıkarmayı hedefliyor. Firmanın şu anda 7 mağazası bulunuyor..

Aşçıoğlu inşaata komşuları dava aştı! Rahatsız olmasınlar diye tadilat yaptırdım...

Arnavutköy’de bir apartmana taşınan ünlü inşaat firması sahibi Cenk Aşçıoğlu’nun verdiği yüksek sesli partiler konut sakinlerini ayaklandırdı. 

Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor!

X CEO’su Linda Yaccarino, kullanıcıların telefon numaralarını paylaşmadan görüntülü sohbet aramalarına katılacaklarını açıkladı. Yaccarino, gelirleri artırmak için de şirketin reklam verenlerle olan ilişkisini onaracaklarını belirtti.

Şerit takip asistanı, kör nokta uyarısı, adaptif hız sabitleyicisi ile Hyundai Bayon Haziran fiyat listesi

Hyundai Bayon, güncel donanımlarıyla dikkat çeker. Genellikle yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, bağlantı özellikleri, akıllı telefon entegrasyonu, sesli komut sistemi gibi özelliklere sahiptir. Bu özellikler, sürücüye gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunar. Peki 17 Haziran fiyat listesi nedir?

İOS 17'nin en merak edilen özelliği canlı sesli mesaj nedir?

Yanlışlıkla sızdırıldığı iddia edilen İOS 17 ile gelen ''canlı sesli mesaj'' özellikleri ve nasıl kullanıldığı herkes tarafından merak ediliyordu. Bu haberimizde heyecanla kullanıma sunulması beklenen fonksiyonun özelliklerini sizler için araştırdık. 

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, pişirme işlemi bittiğinde verdiği sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu ürün ne kadara satılıyor?

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın,camlı kapak tasarımı,pişirme işlemi bittiğinde sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaklarda yerini alıyor.

Otomatik sıcaklık kontrolü ile aklınız buzdolabınızda kalmasın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacimli buzdolabı isteyenler için Vestel,ekran koruma modu,wifi teknolojisi ve çocuk kilidi gibi bir çok özelliğe sahip buzdolabı ile öne plana çıkıyor. Buzdolabı kapısı açık kaldığında sizi sesli uyaran teknolojisi ile Vestel no frost buzdolabı ilgileri üstüne çekiyor.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

En güzel tatil hediyesi! Lenovo Tab M8 Helio tablet kaç TL? Özellikleri neler? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dört çekirdekli işlemcisi, 18 saate varan pil ömrü ve zarif tasarımıyla tabletten beklentileri karşılayan Lenovo Tab M8 Helio tablet, HD ekranıyla Dolby Audio hoparlörüyle, videoları kumlu görüntülü, kısık sesli izleme sorununa son veriyor.

Apple, kitapları yapay zeka ile bir araya getiriyor!

Apple, yapay zeka tarafından seslendirilen sesli kitap özelliğini kullanıma sundu. Apple Books'taki tüm kitaplar seslendirilecek.

Jeep Compass fiyatları bu ay kaç lira? En uygun Jeep Compass ne kadar? İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

10,1 inç Ultra HD ekrana, sesli asistana, 2,8 Litre'den 7,2 Litre'ye yükseltilen saklama kapasitesine, kablosuz güncelleme gibi özelliklere sahip Jeep Compass, 3 farklı donanıma sahip. Peki Jeep Compass fiyatları bu ay kaç lira? En uygun Jeep Compass ne kadar? İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sct Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sct Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Muhammet Secat Sesli tarafından kuruldu.

Konutta arz açığı için devlet ve müteahhit işbirliği yapmalı!

Avrasya Uluslararası İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki konut ve inşaat sektöründe son durum ne? Erişilebilir konut nasıl üretilir? İşte Sesli'nin o açıklamaları...

Hazim Sesli Haberi

Hazim Sesli

Perakende ev tekstili sektöründe ülke genelinde 7 mağazası bulunan firma, geliştirdiği yeni ürünleri tanıtmak için geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar’da bayi toplantısı düzenledi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı etkinlikte bayilere yeni ürünler sunularak pazarlama sistemleri anlatıldı. Diyarbakır mağazası bulunan firma yakın zamanda Uşak’ta da 3. mağazasıyla hizmet verecek. Sesli Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hazim Sesli, tüm illere yayılmayı hedeflediklerini belirtti. Sesli, “İlk etapta, tüm büyük şehirlerimiz İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Diyarbakır başta olmak üzere önemli lokasyonlarda bulunacağız. Sesli Home ev tekstilinde halı ve perde hariç tüm ürünlere sahip. Nevresim takımı, yorgan, uyku seti, havlu grupları, banyo setleri, kilim ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca, yeni geliştirdiğimiz bir ürün olan bambu battaniye de bu yıl müşterilerimizle buluşmuş ve doğallığından dolayı yoğun ilgi görmüştür.”...