05 / 05 / 2024

Hazine arazisi ev

Hazine arazisi ev

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Hazine arazileri vatandaşlara açılıyor! Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere harç ve KDV muafiyeti müjdesi!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen hazine arazileri için müjde geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgisine göre, hazine arazileri vatandaşlara açılıyor. İşte detaylar...

Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere son dakika müjdesi! Milli Emlak 162 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karaman ili Merkez ilçesi, Kisecik Köyü'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Hazine arazisine ev hayali kuranlar dikkat! Milyonlar için son dakika açıklaması! Yeni model hangi illerde uygulanacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum hazine arazisine ev hayali kuranlar için son dakika açıklaması yaptı. İşte Bakan Kurum'un o açıklamaları...

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Sahte emlakçılar şimdi de hazine arazilerine dadandı! Satılık Hazine arazisi tuzağına binlerce kişi düştü! 

Ankara'da Hazine'ye ait arazileri satma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkan ve aralarında avukatların da bulunduğu 11 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Milli Emlak'tan konut imarlı arsa satışı! Aylık 1834 TL ödeme ile sizin olabilir!

Satılık hazine arazisi satın almak isteyen vatandaşların beklediği Milli Emlak satılık hazine arazisi ilanları yayınlandı.

41 ildeki 160 metrekare Hazine arazisi için ilan verildi! 29 yıla kadar kullanım fırsatı! Hemen şartlara bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, atıl durumda, tarıma elverişsiz 300 milyon metrekarelik hazine arazisinin ekonomiye kazandırılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

3 yılda 60 milyon metrekare Hazine arazisi yatırımcılara tahsis edilecek!

Yatırımların ve tarımsal üretimin desteklenmesi için Hazine taşınmazlarının yatırımcılara açılmasına gelecek sene de devam edilecek. İşte ayrıntılar...

O ilde 8 taksitle 11 Hazine arazisi satılıyor!

Aksaray Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğü Milli Emlak 7 farklı Mahalleden 11 adet arsanın satış ihalesini duyurdu.

İstanbul'da 19 adet Hazine arazisi yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satılıyor! Bu fiyatlara hemen bakın!

İstanbul'da yer alan 19 adet Hazine arazisi açık artırma ile satışa çıkarılıyor. İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan Hazine arazilerinin toplam büyüklüğü yaklaşık 40 bin metrekare olarak belirlendi. İşte detaylar...

Hazine arazisine ev hayali kuranlar dikkat! O ilde 56 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Hazine arazileri vatandaşlara açılıyor! Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere harç ve KDV muafiyeti müjdesi!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen hazine arazileri için müjde geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgisine göre, hazine arazileri vatandaşlara açılıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Antalya'da arsa satıyor! Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere imarlı arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere 19 bin 200 liraya arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırşehir ili, Kaman ilçesi Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 23 Eylül 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Hazine arazisine ev inşa etmek isteyenler dikkat! 151 bin 500 liraya konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü,  Karaman ili Merkez ilçesi, Kisecik Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:45'te gerçekleştirilecek.

Hazine arazisi ev Haberi

Hazine arazisi ev

Yeni bir arsa almak isteyen vatandaşlar tarafından merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da geçtiğimiz günlerde resmen yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan ve dikkat çeken ihaleler arasında Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da bulunuyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Sülümenli - Altındağ Mahallesi Mahallesi'nde yer alıyor.

İhale tarihi de açıklanan imarlı arsanın taşınmaz numarası 03010109101 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz...