02 / 05 / 2024

hazır Apartman işletme projesi

hazır Apartman işletme projesi

Apartman yöneticisinin bir apartman işletme projesi hazırlaması gerekiyor. Aparmanın bütçesi olarak tanımlanan projede apartmanın gelirleri ve giderleri gibi birçok husus ele alınıyor. İşte apartman işletme projesi örneği..

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! İnşaat sektörü yön arıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri gösteren “Hazır Beton Endeksi” 2024 Şubat Ayı Raporu’nu açıkladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! Hazır beton fiyatlarında indirim uygulanacak...

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), enflasyonla mücadele kapsamında hazır beton satış rakamında yüzde 5 oranında indirim uygulayacağını açıkladı. İşte haberin merak edilen detayları...

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Naci Görür'den İstanbullular için korkutan açıklama: İstanbul depreme hiç hazır değil! 

Deprem konusundaki uyarı ile gündemden hiç düşmeyen yer bilimi uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için korkuttuğunu belirterek, İstanbul'un depreme hazır olmadığını söyledi. 

Hazır olun! İslam Memiş gram altın için ilk kez bu rakam telaffuz etti: 3.500 TL olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ilk kez gram altın için 'hazır olun' diyerek 3,500 TL telaffuzunda bulundu ve tarih verdi.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için 'Biz hala hazır değiliz' dedi! Tarihi açıkladı...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda olası İstanbul depremi için tarih verirken 'Biz hala hazır değiliz' ifadesini kullandı.

Altın için saat verildi! Yatırımcılar pusuya yattı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Altın fiyatları bugün de gündemdeki yerini koruyor. Son dönemlerde yurt dışında yaşanan gelişmelerle yön bulan altın fiyatları için bugün saat verildi.  Yatırımcılar pusuya yattı! Herkes bu rakama hazır olsun!

'Büyük tufana hazır olun' diyen İslam Memiş euro için rakam verdi!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Temmuz ayında Avrupa ve ABD’nin operasyonlarına dikkat çekerek ''büyük tufana hazır olun'' dedi ve euro için rakam verdi. 

Dolar 2 gün sonra bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararı piyasaların tarafından merakla beklenirken doların 2 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Gram altın 50 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! İslam Memiş yatırımcıları son kez uyardı! Hazır olun!

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak 50 gün içinde gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcılar dikkat bu rakama herkes hazır olsun. İşte gram altının geleceği yeni rekor....

hazır Apartman işletme projesi Haberi

hazır Apartman işletme projesi

Apartman işletme projesi örneği!

Kat Mülkiyeti Kanunu madde 37 gereğince apartman yöneticisinin bir apartman işletme projesi hazırlaması gerekiyor. Aparmanın bütçesi olarak tanımlanan projede apartmanın gelirleri ve giderleri gibi birçok husus ele alınıyor. Hazır apartman işletme projesi örneği aşağıda yer alıyor.


Apartman işletme projesi..


………………..... APARTMANI 

Haziran 2013-Haziran 2014 DÖNEMİ 

İŞLETME PROJESİDİR 


……………………Apartmanı Haziran 2013 – Haziran 2014 dönemine ait;YAKIT-ELEKTRİK-SU- KAPICI-BAKIM-ONARIM-VE BİLİMUM ORTAK GİDERLERE ait hesaplamalar ve her gider kalemine ait tutarlar ve 16 dairelik apartmanımızın daire başına düşen aylık avans miktarları;aşağıdaki şekilde belirlenerek 23.06.2013Pazar günü yapılan apartman olağan genel kurulunda görüşülerek kabul edilmiştir.


HESAPLAMALAR

1-YAKIT GİDERLERİNİN HESAPLAMASI :2013-2014 kış döneminde ısı merkezimizde ….. lt.yakıt tüketilmiş olup ve bedeli ödenmiştir. Yakıt almaya başladığımız, eylül 2012′de yakıtın litre birim fiyatı …YTL iken periyodik artışlarla Şubat 2013′de……-YTL ye yükselmiştir.


Yakıt fiyatlarındaki...