09 / 05 / 2024

hazır beton ödülleri

hazır beton ödülleri

İş kazalarını önlemek ve hazır beton tesislerini iş güvenliği açısından bilgilendirmek amacıyla Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 2. Mavi Baret İş Güvenliği Ödülleri sahiplerine takdim edildi....

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Çimento ve hazır beton sektörü mercek altında: Rekabet Kurumu 370 milyon TL ceza kesti! 

Rekabet Kurumu çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin son dönemde açtıkları soruşturmalarda 370 milyon TL tutarında idari para cezası kestiklerinin altını çizen Birol Küle, denetimlerin sürdüğüne dikkat çekti. İşte o açıklama...

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Bakan Bolat’tan hazır beton sektöründe indirim müjdesi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, hazır beton üretici ve satıcısı işletmelerin kendisine, "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında vatandaşlarımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına katılacakları taahhüdünde bulunduğunun müjdesini verdi

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Hazır beton sektörü 2021 yılını büyüyerek kapattı!

Türkiye Hazır Beton Birliği 2021 yılı kapsamındaki Hazır Beton Sektör Raporu’nunun detaylarını yayımladı.

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile Songül Güldü tarafından kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi!

Türkiye Hazır Beton Birliği, yeni çevreci yaklaşımlar konusu ile ilgili olarak farkındalığı artırmak için “Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi” hazırladı.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

hazır beton ödülleri Haberi

hazır beton ödülleri

İş kazalarını önlemek ve hazır beton tesislerini iş güvenliği açısından bilgilendirmek amacıyla Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 2. Mavi Baret İş Güvenliği Ödülleri sahiplerine takdim edildi. Birliğin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, Türkiye’de en fazla işçi ölümü ve iş kazalarının üçte birinin inşaat sektöründe meydana geldiğini ve iş kazalarının yüzde 1,6′sı ölümle sonuçlanırken inşaat sektöründeki iş kazalarının yüzde 4,7′si ölümle sonuçlandığına dikkat çekti.


Taksim The Marmara Otel’de yapılan ödül törenine hazır beton üreten firmaların yöneticileri, yarışma komitesi ve çok sayıda birlik üyesi katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, Türkiye’nin hedeflerine ulaşma yolunda ilerlerken Avrupa ve dünyada da önemli gelişmeler kaydettiğini belirtti. Birliğin kurulduğu yıllarda 30 tesisin yılda 1,5 milyon metreküp hazır beton ürettiği...