01 / 05 / 2024

Hazır beton ve çimento sektörü

Hazır beton ve çimento sektörü

İnşaattaki gelişmeler doğrultusunda büyüme grafiği şekillenen hazır beton ve çimento sektörü, kentsel dönüşüm ve mega projelerle son yıllarda iç pazarda başarılı bir ivme yakaladı.

Hazır beton ve çimento sektörü temsilcileri toplandı!

Hazır beton ve çimento sektörü temsilcileri, Rekabet Kurulunun başlattığı sektör araştırması kapsamında bir araya geldi. Toplantıya Rekabet Kurumu 2. Başkanı Kenan Türk başkanlık etti...

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Şimşek ve Ramazan Kabakılıç ortaklığında kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Bakan Bolat’tan hazır beton sektöründe indirim müjdesi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, hazır beton üretici ve satıcısı işletmelerin kendisine, "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında vatandaşlarımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına katılacakları taahhüdünde bulunduğunun müjdesini verdi

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Yüksek fiyatlarla mücadele için birçok sektörde ağır ceza ve yaptırımlar uygulayan Hükümet şimdi de çimento ve hazır beton sektörünü mercek altına aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektörü için ağır yaptırımların yolda olduğunu vurguladı.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023'te! İnşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri buluşuyor!

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023 tarihleri arasında Yeşilköy’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İşte kongre ile ilgili detaylar...

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ersin Işık tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü yasta, müteahhitler iflas eşiğinde! Son dakika beton ve çimento fiyatlarına zam geldi!

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan hazır beton ve çimento fiyatlarına zam geldi. İnşaat sektörünü yas tutturan zam haberleri müteahhitleri çileden çıkardı. Peki hazır betona ne kadar zam geldi? Çimento fiyatları ne kadar oldu? İşte beton ve çimento 2022 fiyat listesi...

Hazır beton ve çimento sektörü Haberi

Hazır beton ve çimento sektörü

İnşaattaki gelişmeler doğrultusunda büyüme grafiği şekillenen hazır beton ve çimento sektörü, kentsel dönüşüm ve mega projelerle son yıllarda iç pazarda başarılı bir ivme yakaladı. Üçüncü havaalanı, enerji santralleri ve gündeme alınan Çanakkale Köprüsü gibi projelerin, talebi artırması öngörülüyor. Ayrıca 2023 yılına kadar 6.5 milyon konutun inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri de bu süreçte sektörün hareketlenmesini sağlayacak. Öte yandan Ekonomi ve Kalkınma Kurulu (EKK), açıkladığı programda öncelikli bölgelerde emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik bir kira bedeliyle, anahtar teslimi fabrika binası yapılacağını bildirdi.


Bununla birlikte tasarruf eğilimini teşvik ederek, ev sahibi olmayı kolaylaştırmak ve inşaat sektörünü desteklemek için yeni bir finansman mekanizmasının uygulamaya konduğu belirtildi. Söz konusu iki maddeninin de sektör büyümesini tetiklemesi bekleniyor. Hazır beton sektörü, inşaattaki gelişmelere...