06 / 05 / 2024

hazır betonun önemi

hazır betonun önemi

Bursa Beton'un Genel Müdürü Fatih Vardar, konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda çok bilinçli olmadığınını belirterek farkındalık yaratmaya çalıştıklarını belirtti.

Kira beyannamesi son gün ne zaman? Hazır kira beyannamesi 2024! Evi olanlar hemen baksın!

Geçtiğimiz sene konut ve iş yerinden kira geliri elde edenler için beyan dönemi 1 Nisan'da sona erecek. Peki kira beyannamesi son gün ne zaman? Hazır kira beyannamesi 2024!

KGS belgeli hazır betonun konut sektörüne faydası!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen yuvarlak masa toplantısında, hazır beton sektörünün sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü...

Hazır arsanın yıldızı parladı!

Yatırımcılar ya da şehrin merkezine uzakta yeni yaşam alanı kurmak isteyenler, arsa yatırımlarını hızlandırdı. ‘Güven’ sorununu aşmak isteyenler için artık ‘hazır arsa’ dönemi de başladı...

Hazır betonun kalitesi depremin etkilerini azaltıyor!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, 17 Ağustos 1999 depreminin yıldönümü olması dolayısıyla vatandaşları uyararak, konut satın alırken kullanılan hazır betonun kalitesinin sorgulanması ile deprem ve doğal felaketlerde yaşanacak zararların en aza indirileceğini açıkladı.

Hazır beton inşaat sektörünün en önemli parçası!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, hazır beton sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Işık, hazır betonun inşaat sektörünün en önemli parçası olduğunu söyledi.

Hazır betona neden zam geldi?

Çimentonun hammadesi agrega arzının yetersiz olması nedeniyle hazır betonun metreküpüne 5 liralık zam geldi. Önümüzdeki günlerde çimentoya da zam gelmesi beklenirken, bu hazır beton fiyatlarını 5 lira daha artıracak.

Hazır kira beyan uygulaması genişliyor!

Hazır Beyan Sistemi'nin uygulanmasına 2015 takvim yılı gelirlerinin beyan dönemi itibarıyla başlanacak. Bu sistemden sadece ücret, kira, menkul sermaye iradı veya diğer kazanç ve irat gelirlerini ayrı ayrı veya birlikte elde edenler yararlanabilecek.

Hazır beyan sistemi nedir?

Hazır Beyan Sisteminin uygulanmasına 2015 takvim yılı gelirlerinin beyan dönemi itibarıyla başlanacak. Peki, hazır beyan sistemi nedir? Hazır beyan sistemi ile beyannameyi kimler nasıl verir?

Fatih Vardar: Konut alırken hazır betonun kalitesi sorgulanmalı!

Ülkemizde yapılan araştırmalar konut satın alan tüketiçilerin kaliteli hazır beton konusunda çok bilinçli olmadığını gösteriyor. Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut alırken kullanılan hazır betonun kalitesinin sorgulanması gerektiğini söyledi.

Emlakta çadır dönemi başlıyor!

GAYRİMENKUL sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut ve dükkânlar Kayaşehir'deki Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak.

Bursa Beton konutta hazır betonun kalitesine dikkat çekiyor!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar yaptığı açıklamada, tüketicilerin, tercihlerini yaparken en azından inşaat işini üstlenen ve beton tedarik eden firmayı sorgulamak suretiyle kalitesiz hazır beton kullanımını engelleyeceğini vurguladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği: Orta hasarlı binalarda ikamet devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği; yaralarını sarmaya çalışan Düzce'de, hala orta hasarlı binalarda ikametin devam ettiğine dikkat çekiyor. Birlik; binaların yeniden inşasında THBB'nin denetlediği kaliteli hazır betonun kullanılması gerektiğini vurguluyor.

Türkiye Hazır Beton Birliği 25'inci yaşını coşkuyla kutladı!

Türkiye'de çeyrek asır boyunca sağlam ve kaliteli betonun simgesi haline gelen Türkiye Hazır Beton Birliği 25. yaşını coşkuyla kutladı. THBB Yönetim Kumlu Başkanı Yavuz Işık misafirlerini kokteyl alanında karşıladı...

hazır betonun önemi Haberi

hazır betonun önemi

Türkiye'de yapılan araştırmalar, konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda çok bilinçli olmadığını gösteriyor. Uzun yıllardır bu konuya dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için çalışan Bursa Beton'un Genel Müdürü Fatih Vardar, konut satın alırken kullanılan hazır betonun kalitesinin sorgulanması ile deprem ve doğal felaketlerde yaşanacak zararların en aza indirileceğini belirtiyor. İnşaatlarda kaliteli dekorasyon malzemelerinin kullanımında gösterilen hassasiyetin hazır beton kalitesinde de gösterilmesi gerektiğini dile getiren Vardar, "Potansiyel deprem bölgesi olarak adlandırılan kentimizin ve çevre illerin özellikle konutlarda kullanılacak hazır beton konusunda bilinçlenmesi gerekiyor" diyor. 


Vardar şu şekilde devam ediyor: "Koruma tedbirleri alınmış, bakımı kürü hassasiyetle yapılmış yüksek sınıflı bir betonun servis ömrü 2-3 katına çıkıyor. Milli servetin ve doğal kaynakların korunması için inşaatlarda kısa ömürlü değil yüksek dayanıklılığa sahip...