04 / 07 / 2024

haziran ihracat rakamları 2020

haziran ihracat rakamları 2020

Haziran ayı ihracat rakamlarını açıklayan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Haziranda ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15.8 artarak 13 milyar 469 milyon dolara çıktı, mayısa göre de yüzde 35 yükseldi" dedi.

Ekonomist Selçuk Geçer'den enflasyon rakamları sonrası zamlara tepki geldi: Nasıl iyi mi?

Haziran 2024 enflasyon rakamları resmen açıklandı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 71,60, aylık yüzde 1,64 arttı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer rakamlar sonrası 'işçi, memur emeklisi ve kira zamlarını değerlendirerek 'Nasıl iyi mi?'' diye sordu.

Milyonlarca kişi bekliyordu, Haziran 2024 enflasyon rakamları açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE rakamları!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Haziran 2024 enflasyon rakamları resmen açıklandı. İşte TÜİK tarafından açıklanan o rakamlar...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine promosyon kampanyası! Banka banka güncel promosyon rakamları...

Temmuz ayı yaklaşık 16 milyon emekli, dul ve yetim için önemli bir dönüm noktası olacak. Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile beraber emekli maaşlarında yapılacak zam banka promosyonlarını da doğrudan etkilemiş olacak.

Benzin ve motorinde dev zam tabelaları değiştirdi! Güncel akaryakıt fiyatları 25 Haziran 2024!

21 Haziran Cuma günü yapılması beklenirken 25 Haziran'a ertelenen benzin ve motorin zammı bugün tabelaları değiştirdi. Peki Petrol Ofisi, Opet, Shell 25 Haziran 2024 akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte o rakamlar...

Haziran ayı faiz kararı bu hafta belli olacak! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından bu hafta bir toplantı gerçekleşecek. Bu kapsamda, yapılacak toplantıda Haziran ayı faiz kararı ele alınacak. Merkez Bankası faiz kararına kısa süre kala beklenti anketi sonuçları duyuruldu. Haziran ayı enflasyon beklentisi rakamları neler?

Emekli maaş promosyonlarında Haziran güncellemesi! En fazla promosyon veren banka! Son dakika yeni rakamlar netleşti!

Haziran ayına girilmesiyle beraber banka promosyonları güncellendi ve en fazla promosyon ödemesi yapan bankalar da belli oldu. İşte o rakamlar...

Emeklilere Haziran müjdesi: 12 bin TL ek ödeme! Promosyon ne zaman yatar? İşte Denizbank emekli promosyon...

Emekliler, Haziran 2024 banka promosyonlarını merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında Denizbank promosyonu yer alıyor. Peki Denizbank emekli promosyon ne kadar? İşte o son dakika rakamlar...

Benzine 1.25 TL, motorine 1.21 TL indirim geldi! Shell benzin fiyatı, Opet akaryakıt fiyatları 7 Haziran 2024!

Sürücüler il il akaryakıt fiyatlarını araştırırken, bugün rakamlar değişti.  Benzine 1.25 TL, motorine 1.21 TL indirim geldi. İşte son dakika Petrol Ofisi, Shell ve Opet 7 Haziran 2024 fiyat listesi...

Banka banka haziran ayı promosyon rakamları! Bankalar güncel haziran ayı emekli promosyonlarını açıkladı...

Banka promosyonu kampanyalarına tek tek haziran ayı güncellemesi yapıldığı kaydedildi. Buna göre, en yüksek emekli promosyonu 20.000 TL'ye dayanıyor. İşte banka banka emekli promosyon miktarları...

3 soruda kira artış oranı Haziran 2024! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Kira sözleşmesi 2024 Haziran'da yenilenen kiracıların zam hesaplamasında kullanılan enflasyon rakamları TÜİK tarafından geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki Haziran 2024'te kiraya ne kadar zam yapılacak? İşte 3 soruda kira artış oranı Haziran 2024...

Garanti BBVA Haziran 2024 yeni emekli paketini duyurdu! Garanti emekli promosyonu ne kadar Haziran 2024?

Pek çok emekli promosyon rakamları ile ilgili detayları araştırıyor. Emekliler tarafından en çok merak edilen ve araştırılan bankalar arasında da Garanti BBVA yer alıyor. Peki Garanti Haziran 2024 için ne kadar promosyon veriyor? 

İş Bankası yeni emekli promosyonu Haziran 2024! Başvuran emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak! 

Pek çok emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırırken en çok merak edilen bankaların başında da İş Bankası geliyor. Peki İş Bankası Haziran 2024 emekli promosyonu ne kadar? 

Fındık ihracatı belli oldu! Türkiye'de İlk 2 ayda 358 milyon dolarlık fındık ihraç edildi

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFİMB) 2023-2024 sezonu fındık ihracat rakamlarını bildirdi. Buna göre, 2023-24 ihracat sezonunun ilk 2 ayında 54 bin 251 ton fındık ihracatı karşılığında 358 milyon 353 bin 228 dolar gelir sağlandığı açıklandı.

haziran ihracat rakamları 2020 Haberi

haziran ihracat rakamları 2020

Ticaret Bakanı Pekcan, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor, haziran ayı ihracat rakamlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Pekcan, haziran ayında ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15.8 artarak 13 milyar 469 milyon dolara çıktığını,mayıs ayına göre de yüzde 35 yükseldiğini söyledi.

Pekcan, "Türkiye olarak pandemide sağlık alanında ayrıştığımız gibi ekonomik alanda da ayrışarak güçlü çıkış sinyali verdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

​Pekcan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

(Gümrük vergileri) Aldığımız önlemlerle yerli üreticiyi, sanayiciyi korumak için kalkan oluşturduk. Bunları iş dünyasıyla revize edeceğiz.
Randevulu Sanal Sıra Projemize pilot olarak Kapıkule'de başlıyoruz.
Haksız fiyat artışında 12 bin firma, 57 bin ürün şikayeti geldi. 10 bin firma, 50 bin ürünün incelemesini bitirdik, bir kısmına ceza kesildi.
İkinci el araç...