28 / 04 / 2024

HB Çelik İmalat Mühendislik İnşaat adres

HB Çelik İmalat Mühendislik İnşaat adres

HB Çelik İmalat Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Bayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi'nde kuruldu.

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yumruk tarafından kuruldu.

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Hatice Eriş tarafından kuruldu.

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

Veranda Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veranda Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Çakıcı tarafından kuruldu.

Zelay Plastik Metal Ve Çelik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelay Plastik Metal Ve Çelik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeliha Dilek tarafından kuruldu.

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi kuruldu!

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kayhan Kaya ve Rasim İnanç Yavuz ortaklığında kuruldu.

Dmg Döğer İnşaat Çelik İmalat Montaj Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Dmg Döğer İnşaat Çelik İmalat Montaj Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

HB Çelik İmalat Mühendislik İnşaat adres Haberi

HB Çelik İmalat Mühendislik İnşaat adres
HB Çelik İmalat Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Bayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de kuruldu. 


HB Çelik İmalat Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü demir çelik ürünleri, sac, çinko,pirinç, bakır, sarı, platina, galvaniz sac, zamak, U demiri, L demiri,, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü boru dikişli ve çelik çekme boru ve bunların alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. b-Bina projelerine, her türlü sanayi makinelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak. Bina projelerinin çizilmesi, geliştirilmesi konusunda mühendislik hizmeti verilmesi. Her türlü bina inşaatlarında beton ve çelik konstrüksiyon mühendislik projelerinin tasarımı, çizim ve koordinasyon işlerinin yapılması. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,...