05 / 05 / 2024

Hd  İskender restoran açılışları

Hd  İskender restoran açılışları

HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karataş 2021 içerisinde HD İskender'in 36 restoran açılışı yapacağını açıkladı. 

HD İskender 2021'de 36 restoran açacak!

HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karataş 2021 içerisinde HD İskender'in 36 restoran açılışı yapacağını açıkladı. 

HD İskender İstMarina AVM şubesi açıldı!

23 yıldır dışarıda hakkıyla yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılarak, geleneksel iskender lezzetini kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerine sunan HD İskender, İstMarina AVM şubesini açtı.

HD İskender 50 yeni şube açmayı hedefliyor!

HD İskender, HD Döner, Pidem ve Pideko markalarıyla yaklaşık 200 restorana ulaşan HD Holding, 2018'de 50 milyon TL yatırım yapacak. HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ, 2018'de tüm markalar için 50 yeni şube açmayı planladıklarını söylüyor.

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

HD Holding AVM'lerde 15 şube daha açacak!

Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Tadım Pizza, Pidem ve Burger House markalarını barındıran HD Holding, yatırımlarına devam ediyor. Firma, Türkiye'nin en büyük yerel ve ulusal zincir restoran grubu olarak hizmet veriyor.

Baydöner İskender 95. restoranını İstanbul Viaport Marina'da açtı!

Baydöner İskender, 1 milyar TL'lik yatırımla yapılan Viaport Marina'ya İstanbul'daki 20. toplamda 95. restoranını 24 Haziran'da hizmete soktu.

Baydöner Bursa'daki 2'nci şubesini açtı!

Bursa'ya Açtığı 2. Baydöner İskender Restoranı İle toplamda 94 mağazaya ulaşan Baydöner, 5 yıl içinde 300 restorana ulaşmayı ve yurt dışında büyümeyi hedefliyor.

Baydöner, 91'nci restoranını Adapazarı'nda açtı!

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender yeni konseptiyle hizmete girdi.Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender ile 91 restorana ulaştı.

Baydöner Uşak'ta ilk restoranını açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 89 Restorana Ulaştı.

Baydöner Ankara'daki 5. restoranını açtı!

Baydöner, Türkiye’deki şık restoranlarına da yenilerini eklemeye devam ediyor. Dün Antares AVM’de Ankara’daki 5. Restoranını açan Baydöner İskender, yepyeni mağaza konseptiyle iskender lezzetini daha da keyifli bir hale getiriyor.

HD İskender Suudi Arabistan'da şube açıyor!

1995 yılında açtıkları HD İskender restoranından sonra zincir oluşturan HD Holding, ilk yurtdışı mağazasını açmak için Suudi Arabistan’ın en zengin 5 ailesinden birinin sahibi olduğu Saudi Economic Development Company ile anlaştı

HD İskender Suudi Arabistan’ da şube açacak!

Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Pidem, Tadım Pizza ve Burger House bulunan HD Group, 140 şubesiyle hizmet veriyor. HD Group Başkan Yardımcısı Kaan Demirağ, “Başlangıçta yurtdışında iki şube açmayı hedefliyoruz” dedi...

Ali Ağaoğlu tüm şantiyelerine HD kamera sistemi kurdurdu!

Ağaoğlu Şikrketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da hayata geçirdiği 8 adet inşaat projesinin şantiyelerine HD kamera sistemi kurdurdu...

Hd  İskender restoran açılışları Haberi

Hd  İskender restoran açılışları

2021 yılı doğrultusunda hedeflerini anlatan HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karataş, şube açılışlarına öncelik vereceklerini dile getirdi. Ekonomist'te yer alan habere göre; Karataş bu sene 36 restoran açılışı yapılacağını açıkladı.

Karataş 2021 hedefleriyle ilgili şunları söyledi: 

"Pandemi dönemini en az hasarla atlatmak mümkün olabilir. Mülk sahipleri ile kira indirim pazarlıklarında beraber hareket etmek, satışlar normal seviyelere ulaşana kadar royalty ödemesi almamak birkaç örnek olarak sayılabilir. 2020 yılı finansal anlamda herkes için çok sıkıntılı geçti. Bu şartlar altında bireysel olarak yaşanan ayakta kalma mücadelesi, tüketicileri harcamalar konusunda daha tedbirli olmaya itti. Bu noktada ile kaliteli ürünü uygun fiyatla satabilen işletmeler ön plana çıkacak. HD İskender ve Pidem'de ürün kalitesi, misafir memnuniyeti ve her zaman uygun fiyat odaklı olmamız ön plana...