21 / 05 / 2024

Head Office arsa alanı

Head Office arsa alanı

İlk blokta yer alan ofislerin bu yılın Temmuz ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Setra Group Head Ofis fiyat listesine göre fiyatlar metrekare bazında 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje, Setra Group imzası taşıyor...

Marmara Forum Garden Office, İBB'ye devredildi!

İBB ile Marmara Forum’un sahibi Multi Otuzbeş Geliştirme Yatırım İnşaat ve Tic. A.Ş arasında yürütülen görüşmeler geçtiğimiz karara bağlandı. Karar gereği, Garden Office binası ve aynı bölgede bulunan 16 bin metrekarelik arsa İBB’ye devredildi.

Kağıthane Seba Office Boulevard ne zaman teslim?

Seba Office Boulevard İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Arsa alanı 24 bin 621 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. Peki Kağıthane Seba Office Boulevard ne zaman teslim edilecek?

Seba Office Boulevard Kağıthane fiyat!

Seba Office Boulevard Kağıthane fiyat listesi ticari birimlerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirlenen proje 24 bin 621 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Seba Office Boulevard ne zaman teslim?

Toplam 204 adet bağımsız ünitenin bulunduğu proje 24 bin 621 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje İstanbul İl'i Kağıthane'de yükseliyor. Peki Seba Office Boulevard ne zaman teslim?

Seba Office Boulevard teslimleri ne zaman?

24 bin 621 metrekare arsa alanına sahip olan Seba Office Boulevard projesi Kağıthane'de yükseliyor. Peki, Seba Office Boulevard teslimleri ne zaman?

Seba Office Boulevard ofis fiyatları!

Seba Office Boulevard ofis fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 24 bin 621 metrekare olarak belirlenen projede 204 adet bağımsız birim yer alıyor.

Ataşehir Head Office fiyat!

Toplam 30 adet ofisten meydana gelen Ataşehir Head Office fiyat bilgilerine göre; ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Satışların devam ettiği projede banka kredisi kullanılıyor.

'İskenderun'da arsa bulunmuyor'

Atakaş Başkanı, yörede yatırımcıların arsa sıkıntısının giderilemediğini söyledi.

Edirne Belediyesi 2 arsa satacak

Edirne Keşan Belediyesine bağlı Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde 2 adet arsa kapalı teklif ile satılacak

Arsa yatırımının 10 püf noktası

Türkiye'nin 1 numaralı emlak uzmanı Tebernüş Kireçci arsa yatırımcıları için kaleme aldı.

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 milyon YTL muhammen bedelle arsa satacak.

Aydın Valiliği arsa satacak

Aydın Valiliği İl Encümeni Başkanlığı arsa satacak

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

Head Office arsa alanı Haberi

Head Office arsa alanı

13 katlı ve 23 katlı 2 bloktan oluşan Setra Group Head Ofis fiyat listesi dolar bazında belirlendi. Projenin 11. kattan itibaren yer alan ofislerin tamamı deniz manzarasına sahip. 


Satış sürecine devam edilen Ataşehir Head Office projesinde; kat bahçeleri, kapalı otopark, açık misafir otoparkları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Ofis sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Setra Group Head Ofis fiyat bilgileri hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 



Ofislerin alanlarının 300 metrekareden başlayıp, 400 metrekareye kadar yükseldiği Head Office projesi toplamda 30 adet ofisten meydana geliyor. 


İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde yaşama geçirilen Setra Group Head Ofis fiyat listesi kapsamında ofisler metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Head Office satış ofisi iletişim:

Telefon: 0216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Merve...