04 / 05 / 2024

Heba Mohabbek

Heba Mohabbek

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Heba Mohabbek tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Vefat eden çiftçilerin destekleri heba olmayacak! Bu destekler…

Vefat eden çiftçiler için önemli bir duyuru yapıldı. İşte müracaatlarını tamamladıktan sonra vefat eden çiftçiler için alınan karar!

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

İş yeri sigortası sayesinde fabrikasını 1 ayda yeniden inşa etti! 

Meyso Tarım Fabrikası, 2019'un Mayıs ayında bir yangın sebebiyle kül oldu. Meyso Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Nayır, "Sigorta yaptırmasaydım ailemizin 15-20 yıllık emeği heba olacaktı. Sigorta sayesinde tesisimizi 1 ayda yeniden inşa ettirdik" dedi...

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

Mansur Yavaş: Gökçek, Ankara’nın 10 milyar lirasını heba etti!

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada  Melih Gökçek'in Ankara’nın 10 milyar lirasını heba ettiğini söyledi.

Target İstanbul Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Target İstanbul Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Tarhunı ve Heba Nuri Taher ortaklığında kuruldu. 

Jqattro Divani Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jqattro Divani Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Daghestanı, Heba Daghestanı ve Hanaa Abou Affan ortaklığında kuruldu.

Samsun Lojistik Köy inşaatının yüzde 35’i tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Uluslararası ulaşım projelerine ev sahipliği yapan Samsun, Türkiye’nin Lojistik Merkezi olacak. Lojistik köy ile artık üreticilerimizin malı tarlada heba olup gitmeyecek, alın terinin hakkını alacak" dedi.

Eskişehirspor Stadı tam hazır olmadan açılmayacak!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: "Önümüzdeki 5-6 aylık kısmı heba etmemek adına, stadyumu tam hazır olmadan açmayı düşünmüyoruz" dedi.

İzmir Karşıyaka'daki dikey bahçenin bakımı unutuldu!

İzmir’de, bir ihmalkarlık ve özensizlik örneği daha. Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka girişindeki dikey bahçenin bakımını unuttu! 200 bin liraya mal edilen bahçe kurudu, kamu parası heba oldu

Mehmet Yıldırım tramvay projelerini eleştirdi!

Yıldırım, “Ben tramvay konusunda yapılan 390 milyon liralık yatırımın heba olduğunu düşünüyorum. En çok zoruma giden de hiçbir yere ulaşmıyor olmasıdır. Mavişehir’de yapılacak ve var olan iki AVM’ye müşteri servisi tarzında olacaktır” dedi...

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Heba Mohabbek tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Şehitkamil Beylerbeyi'ndeki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Beylerbeyi bölgesinde örnek bir altyapı çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Milletin kaynağını harcıyoruz. Milletin kaynağının heba olmaması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Heba Mohabbek Haberi

Heba Mohabbek

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Heba Mohabbek tarafından 100  bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu. 


Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar...