08 / 05 / 2024

hebo yapı imar uygulaması

hebo yapı imar uygulaması

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı A.Ş. Satış Müdürü Başak Şahindoğan, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da, şehirlerin daha yeni yeni inşa edildiğini belirterek, bu bölgelerden oldukça fazla şehir mobilyaları talebi aldıklarını bildirdi.

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Alper tarafından kuruldu.

İzmir’de 2018'de 811 bin 453 kaçak yapı imar barışına başvurdu!

6.9’luk depremle sarsılan İzmir’de 2018 yılındaki “İmar Barışı”na rekor düzeyde başvuru yapılmıştu. Toplam 811 bin 453 başvurunun yapıldığı İzmir, nüfusa oranlandığında Türkiye’nin en yüksek kaçak yapı başvurusu yapılan kenti olmuştu.  

Muğla Gümüşlük'teki kaçak yapı imar affı sebebiyle yıkılamıyor!

Gümüşlük’te Antik Myndos Kenti içindeki betonarme yapıya ilişkin Mart ayında yıkım kararı alınmıştı. Fakat sahibinin imar affı kapsamında aldığı yapı kayıt belgesi yıkımı engel oluyor. 

Boğazkent Kentsel Yapı İmar Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boğazkent Kentsel Yapı İmar Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunüs Öztepe tarafından kuruldu.

İlyas Terzi'den Ayvacık'ta kaçak yapı inşaatı!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Ayvacık'ta devasa bir kaçak yapı yaptırdığı iddia edildi.Terzi "Yapı imar affından faydalandım ve ruhsatlı" sözleriyle kendini savundu.

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım Fuarı-Turabexpo'ya katıldı. 

Bursa'da 650 bin yapı imar barışından faydalanacak!

Çevre Şehircilik Bursa İl Müdürü Cemaleddin Başaran, bölgede imar barışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başaran, şehirde yaklaşık 650 bin yapının imar barışından faydalanacağını söyledi.

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

Ankara İncek'te yapılan imar değişikliği TBMM'de!

Ankara İncek'te kentsel dönüşüm alanında yapılan imar değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Türkiye Kızılayı'ndan Konya'da imar, proje ve yapı ihalesi!

Kızılay Konya Şube Başkanlığı imar çapındaki yerel yönetmelik hükümlerine göre projelerin çizilmesi, yapı denetimi ve Meram Belediyesinden inşaat ruhsatının alımı işi ihale ediyor..

Mudanya Belediyesi imar planlarını vatandaşla yapıyor!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde hazırlanan yeni imar planları vatandaş ile birlikte yapılıyor.

Karabağlar'ın yarısının imar planı yapıldı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, en büyük sorunun imar sorunu olduğunu söyledi. Karabağlar'ın yarısının imar planları yapıldı ve diğer yarısı da 2017 yılı içerisinde tamamlanmış olacak.

Büyükçekmece TÜYAP Aktarma Alanı imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece ilçesi TÜYAP Aktarma Alanı imar planı bugün askıya çıkarıldı...

hebo yapı imar uygulaması Haberi

hebo yapı imar uygulaması

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı A.Ş. Satış Müdürü Başak Şahindoğan, gerek refah düzeyi gerekse ülke coğrafyasında yaşanan savaş ve yıkımlardan dolayı Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da, şehirlerin daha yeni yeni inşa edildiğini belirterek, bu bölgelerden oldukça fazla şehir mobilyaları talebi aldıklarını bildirdi.


Şahindoğan, yaptığı açıklamada, Türkiye’de ilk imar uygulamalarının 1800’lü yılların ortalarında İstanbul’da başladığını, bu dönemde Beyoğlu’nda kaldırım düzenlemeleri yapılarak ilçenin muhtelif noktalarına sokak lambaları ve çöp kutuları yerleştirilmesiyle Türkiye’nin şehir mobilyası kavramı ile tanıştığını, geçen zaman içerisinde değişen kent yapısı ve ihtiyaçların bu kavramın da gelişmesini beraberinde getirdiğini anlattı.


Taksi durağı, gişe kabini, güvenlik noktası, otopark kabini, satış büfesi, parktaki kafeterya, polis noktası ve bankamatikler gibi şehir yaşamında kullanılan tüm hazır yapıları şehir mobilyası kapsamında imal ettiklerini bildiren Şahindoğan,...