29 / 04 / 2024

Hekim Holding hafif çelik yapı

Hekim Holding hafif çelik yapı

Hekim Holding, İstanbul'un deprem derdine çare olacak bir buluşa imza attı. Yeni sistemle 8 kata kadar hafif çelik yapılar inşa edilebilecek..

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım Fuarı-Turabexpo'ya katıldı. 

Prefabrik Yapı AŞ, Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hekim işbirliğinde Batı Mahallesi'nde hayata geçirilen Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

Hekim Holding 2017'de yüzde 15'lik büyüme hedefliyor!

Hekim Holding ikinci kuşak temsilcisi Aydan Hekim şirketin 2017 yılında yüzde 15'lik büyüme hedeflediğini dile getirdi. 3 şubesi bulunan Hekim Holding 320 milyon TL ciroya sahip.

Mustafa Tolunay, İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi seçildi!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdürü Tolunay, 2017-2019 döneminde Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alacak

Hekim Yapı, İzmir Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı AŞ, 22. İzmir Yapı Fuarı'na katıldı.

Prefabrik Yapı, Mars konteyneri tanıttı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, Uluslararası Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansında (SBE16 İstanbul) yeni ürünü Mars konteyneri sergiledi.

Prefabrik Yapı Türkmenistan'da 48 villa inşa etti!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, 48 villanın yapımını üstlenirken proje ve modern mimarisiyle de dikkati çekti

Hebo Yapı Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan mobilya talebi alıyor!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı A.Ş. Satış Müdürü Başak Şahindoğan, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da, şehirlerin daha yeni yeni inşa edildiğini belirterek, bu bölgelerden oldukça fazla şehir mobilyaları talebi aldıklarını bildirdi.

Prefabrik yapılara ilgi her geçen gün artıyor!

Hekim Holding İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim, "Hazır yapıların hızlı üretilmesi, montaj kolaylığı, depreme dayanaklılığı ve benzeri özellikleriyle ülkemizde de hızla ilgi ve kullanım alanları artmaktadır." dedi.

Hekim Holding hafif çelik yapı Haberi

Hekim Holding hafif çelik yapı

İstanbullular'ın korkulu rüyası deprem riskinin ancak sağlıklı yapılar inşa edilerek atlatılabileceği artık herkesin kabul ettiği bir gerçek. Yasal düzenlemelerin yanı sıra yenilikçi firmaların buluşları da sürece destek veriyor. Ar-Ge yatırımlarıyla dikkat çeken, Hekim Holding de bu şirketlerden. Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim, 1989'da Prefabrik Yapı adıyla kurulan firmanın, bugün sektöründe ilklere imza atan bir öncü olduğunu belirtti. Aydan Hekim, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetleriyle sektöre yeni teknolojileri kazandırdıklarını ve özellikle ilk otoklavlı fibercement ve kaynaksız yapı üretim teknolojilerini geliştirerek yeni bir çığır açtıklarını ifade etti. 


SEKİZ KAT ÇELİK YAPI 

Hekim şirket olarak inovasyon çağının gereklerini yerine getirdiklerini vurgulayarak, Ar-Ge alanında geniş açıklıklı endüstriyel yapıların çalışmalarını tamamladıklarını, çok katlı hafif çelik yapılarda bir ilki gerçekleştirdiklerini...