30 / 04 / 2024

hekim yapı 2016da hangi fuarlara katıldı

hekim yapı 2016da hangi fuarlara katıldı

Hekim Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılım gösterdi. Hekim Yapı AŞ Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, "Hekim Yapı’yı diğer firmalardan farklı kılan yüzde 100 sermayeyle yüzde 100 yerli üretim yapmasıdır.” dedi.

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Hekim tarafından kuruldu.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Hekim Yapı yaklaşık 70 ülkeye ihracat yapıyor! 

İhracatta yakaladıkları başarıyı 2019'da da sürdürmeyi amaçlayan Hekim Yapı 5 kıta da 70'e yakın ülkeye düzenli olarak ihracat yapıyor.

Hekim Demir Çelik Metal Hırdavat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekim Demir Çelik Metal Hırdavat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Ayhan tarafından kuruldu...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım Fuarı-Turabexpo'ya katıldı. 

Prefabrik Yapı AŞ, Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hekim Yapı AŞ, TEBİF fuarına katıldı!

Hekim Yapı A.Ş., 19-22 Nisan 2018 tarihinde, Ankara'da düzenlenen Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı'na katıldı.

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Hekim, Handan Hekim Seçkin, Aydan Hekim ve Özge Hekim ortaklığında kuruldu. 

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

hekim yapı 2016da hangi fuarlara katıldı Haberi

hekim yapı 2016da hangi fuarlara katıldı

Hekim, 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda yaptığı değerlendirmede, şirket ürünleri hakkında bilgi vererek, "Hekim Yapı AŞ, 2001 yılında Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan bir firmamız. Kendi sektöründe, endüstriyel ve sanayi yapılarında, genel yaşam alanlarında ürünlerimiz kullanılmaktadır. Özellikle 2004 yılında Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın ilk otoklavlı fibercement levhası 'Hekimboard' markasıyla üretimlerine başlamıştır. Özellikle iç ve dış cephe malzemesi olarak kullanılmaktadır. Diğer alanda 'Hekimpanel' markasıyla sandviç panel, duvar ve cephe panelleri alanında üretimimiz devam etmektedir. EPS dediğimiz ‘Hekimpor’ markasıyla ısı yalıtım malzemesini üretmekteyiz. Son markamız olan 'Hekimpan' markasını prefabrik yapılarda kolay kullanımlı ve hazır yalıtımlı duvar panelleri olarak üretimini gerçekleştirmekteyiz. Hekim Yapı’yı diğer firmalardan farklı kılan yüzde 100 sermayeyle yüzde 100 yerli üretim yapmasıdır.” diye konuştu. 


Dünyada tüm ürün gruplarında ihracat yapılan...