06 / 05 / 2024

Hekim Yapı toplantısı

Hekim Yapı toplantısı

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı gerçekleşti!

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı bu yıl 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında Spice Hotel & Spa / Antalya'da gerçekleşti. Yurtiçi ve yurtdışından gelen 160'a yakın değerli iş ortağı ağırlandı.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı gerçekleşti!

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı bu yıl 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında Spice Hotel & Spa / Antalya'da gerçekleşti. Yurtiçi ve yurtdışından gelen 160'a yakın değerli iş ortağı ağırlandı.

Bingöl Kültür'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kültür Mahallesi’nde yapılacak 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi toplantısı yapıldı. TOKİ yerine Bingöllü müteahhitlere yapılan 3’üncü toplantıda müteahhitlerin hazırladığı kentsel tasarım taslağı değerlendirildi.

Suluova'da doğalgaz bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Suluova'da devam eden doğal gaz çalışmaları ve yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı, düzenlenen toplantıya Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok da katıldı...

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm master planı toplantısı yapıldı!

Çevre ve şehircilik bakanlığı altyapı ve kentsel dönüşüm hizmetleri genel müdürlüğü Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlığını ziyaret ederek kentsel dönüşüm master planı kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mardin’de Yapı Denetimi İstişare toplantısı yapıldı!

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan 14. Yapı Denetimi İstişare Toplantısı’na yapı denetim şirketlerinin denetçileri, proje ve uygulama denetçileri, kontrol elemanları ve yardımcı kontrol elemanları katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Toplantısı yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı İkinci Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı, toplantıda komisyon raporlarına ait 50 madde görüşüldü.

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı!

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı, İTÜ ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Adalar Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı yapıldı!

Adalar Belediye Meclisi’nin 7. seçim dönemi 2. toplantı yılı, Kasım ayı toplantısı, 2 Kasım Pazartesi günü Meclis Salonu’nda yapıldı. Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç başkanlığında yapılan toplantıya tüm meclis üyeleri katıldı.

Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı için ÇED toplantısı yapılacak!

Adıyaman Gölbaşı ve Kahramanmaraş Çağlayancerit'de bulunan Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak.

DAP Yapı basın toplantısı 27 Kasım'da!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, satışa çıkarılan İstMarina Ofis ve DAP Yapı projelerinin değerlendirileceği emlak editörlerine yönelik basın sohbet toplantısı 27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklık toplantısı 10 Kasım'da!

İnşaat sektörünün iki önemli şirketi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy’de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklık toplantısı 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Hekim Yapı toplantısı Haberi

Hekim Yapı toplantısı

Hekim Yapı'nın geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsü gerçekleşti. Toplantıda konuşan Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, ürün yelpazesine katılan HekimColor markalı renkli levhalar ve gelecek dönem hedeflerine ilişkin bayilere bilgi verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, toplantıya ev sahipliği yapan Limak Cyprus Deluxe Hotel'de A1 sınıfı yanmazlık özelliğine sahip HekimBoard otoklavlı fibercement doğal çimento levha kullanıldığı açıklandı.

HekimBoard uygulanmış bu tasarımsal özellikteki otelde 4 gün boyunca devam eden toplantı, yurt içi ve dışından gelen 100’den fazla bayinin katılımıyla düzenlendi.

Toplantıda Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, ürün yelpazesine katılan HekimColor markalı renkli levhalar ve gelecek dönem hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hekim Yapı Pazarlama ve Satış Koordinatörü Abdullah Yaylı ise 2018 yılında yapılan satış ve pazarlama faaliyetleri, sosyal etkinlikler, tanıtım...