09 / 05 / 2024

Helenium Sky Süite nerede

Helenium Sky Süite nerede

"Sky Süite" de Kartal'da yükseliyor. Kartal'da konut sektöründeki hareketlilik devam ediyor.

Sky Şehircilik İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Şehircilik İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Sünnetcioğlu tarafından kuruldu.

Sky Devre Mülk Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Devre Mülk Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Kaya tarafından kurulsu.

Setup İnşaat Sırbistan'dan sonra Avrupa'ya açılacak!

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon Euro'luk yatırımla Sky Garden projesini inşa eden Setup İnşaat Avrupa'ya da açılacak..

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.

Sky Garden projesine 155 milyon Euro'luk yatırım!

Setup inşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad şehrindeki yeni projesi Sky Garden'ı tanıttı. Projenin yatırım değeri 155 milyon euro olarak açıklandı.

Regnum Sky Tower’da 30 ay sıfır faiz!

Ofisini son bir yılda Ankara’nın yeni sembol binalarından olan Regnum Sky Tower’e taşıyanlar, fayda maliyet hesabı yaptıklarında yılı yüksek kazançla tamamladılar.

Regnum Sky Tower, Çukurambar’ın değerini artırıyor!

Çukurambar’daki canlılık Regnum Sky Tower’ın cadde mağazaları ile daha da artıyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, hem konut hem de iş merkezlerinin bulunduğu Çukurambar’ın eğlence için de tercih edilen mekanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Regnum Sky Tower’da kampanya süresi uzatıldı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla, Başkent iş dünyasında yepyeni bir konsepte imza atan Regnum Sky Tower’daki “Yüzde 18 KDV bizden” kampanyası gelen yoğun istek üzerine uzatıldı.

Helenium Sky Süite 2019'da teslim!

"Sky Süite" de Kartal'da yükseliyor. Kartal'da konut sektöründeki hareketlilik devam ediyor.

Regnum Sky Tower Çukurambarı hareketlendirecek!

KONUT, restoran ve işyerlerini bir araya getiren yapısıyla Başkent'in yeni merkezi olarak kabul edilen Çukurambar'daki canlılığın Regnum Sky Tower'ın cadde mağazaları ile daha da artması bekleniyor.

Helenium Sky Suites fiyat listesi 2016!

Başarır İnşaat tarafından hayata geçirilen Helenium Sky Suites projesi 18 katlı tek blokta 214 üniteden meydana geliyor. İşte Helenium Sky Suites fiyat listesi 2016...

Helenium Sky Suites fiyatları!

Helenium Sky Suites Projesi, Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 5 bin 500 metrekare alanda yayılan proje, 85 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor..

Helenium Sky Suites'te fiyatlar 239 bin liradan başlıyor!

Başarır İnşaat İstanbul Anadolu yakasında ‘Helenium’ markasıyla yaptığı projelere bir yenisini daha ekliyor

Helenium Sky Süite nerede Haberi

Helenium Sky Süite nerede

Büyükşehirlerde metronun ulaştığı her bölge değerlenirken Kartal'da hareketlilik devam ediyor. Bölge yeni yatırıma doymuyor. 


Başarır İnşaat'ın gerçekleştirdiği Helenium serisinin en yenisi "Sky Süite" de Kartal'da yükseliyor 


Kartal Kentsel Dönüşüm süreci, tüm kentsel dönüşümde yaşanan sıkıntıları yaşamakla birlikte, gerek metronun sağladığı merkez bağlantısı gerek de alternatif hatların gelişmesi ile diğer ilçelere göre yatırımcıların ilgisini daha fazla çekiyor. Dönüşüm sürecinde arazi-parsel boyutları ile hak sahibi sayısına bakıldığında bu avantaj daha net kavranıyor. Keza sanayi, fabrika alanı vb. parsellerde dönüşüm yapmak, 1 metrekareye yüzlerce hak sahibi düşen merkez ilçelerden çok daha hızlı bir süreci tarifliyor ve Kartal hem inşaat firmalarının hem de yatırım yapmak isteyenlerin önceliği oluyor. Bölgede planlamanın amacı, Beyoğlu-Şişli-Levent Maslak hattında sıkışmış ve kuzeydeki orman alanlarını gelişme baskısı altında bırakan ve Boğaz...