24 / 05 / 2024

helenyum wings

helenyum wings

Kurtköy’de inşa edilen Helenium Wings projesinde 1+1 daireler 1.120 lira taksitle satılıyor!

Akbank'tan velilere müjde! Okula dönüş alışverişlerinde 4.200 TL'lik chip-para fırsatı

Akbank, ağustos ayında Axess ve Wings sahiplerine özel,Akbank, ağustos ayında Axess ve Wings sahiplerine özel, 4.200 TL’yi aşan chip-para, 200.000’e varan Mil Puan, yüzde 65’e varan indirim fırsatları sağlıyor.

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Akbank müşterileri yaşadı! Axess ve Wings kredi kartı sahiplerine özel 4 bin 200 TL fırsatı!

Akbank, Axess ve Wings kredi kartı müşterilerine birbirinden cazip kampanyalar hazırladı. Banka, ocak ayı içerisinde eğitim, market, giyim ve elektronik sektöründe yapılacak harcamalara indirim ve taksit seçeneklerinin yanı sıra 4 bin lirayı aşan chip-para fırsatı da sunuyor.

Wings Ankara projesinde tapu sahiplerine mahkeme şoku!

Mahkeme Ankara'da THK Üniversitesi arazi üzerinde inşa edilen Wings Ankara projesinde 242 ev ve iş yeri sahibinin tapuları sahiplerinden alınarak THK'ya geçirildi.

Bu ay sonuna kadar başvuranlara son dakika müjdesi geldi! Şartları sağlayan herkese 500 TL verilecek!

Axess veya Wings kredi kartına ilk kez başvuru yapanlara bazı şartları sağladıkları takdirde 500 TL chip para verilecek. Peki 500 TL chip para nasıl alınır? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Royal Wings IQ İnşaat Restoran Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Wings IQ İnşaat Restoran Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Manar A Hwaıdı Al Haidari tarafından kuruldu.

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim!

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim imkanı ile 0 faizli “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 20 indirimin yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  yüzde 0 faiz, 60 aylık ödeme planı için yüzde 0,86 faiz avantajı sunuluyor.

Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor!

Kartal‘ın iddialı projelerinden Kartal Wings, 8.500 metrekarelik yeşil alanı ile bölgede ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 5 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

helenyum wings Haberi

helenyum wings

Helenium Wings projesinde yüzde 1 peşinatla 120 ay kredi imkanı sunuluyor. Konut fiyatının yüzde 24’ü teslimde ödeniyor. İlk 30 aydan sonra aylık taksitler yükseliyor. Projede 1+1 evler için ilk 30 ay 1.120 lira, 2+1 daireler için ise 1.549 lira ödeniyor. 

Helenium Wings  projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 89 bin liradan, 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 154 bin 500 liradan, 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 213 bin liradan, 3 oda 1 salon evlerin fiyatları 317 bin 500 liradan başlıyor. 

Helenium Vings projesinde 388 adet bağımsız bölüm bulunuyor. 6 bloktan oluşan Helenium Wings projesi 50 milyon lira yatırımla yaşama geçiyor. 16 bin 500 metrekare alana kurulan Helenium Wings projesi 2014 yılının sonunda tamamlanacak ve teslimler yapılacak.

Helenium Wings projesinde blokların oturum alanı 5...