02 / 05 / 2024

helikopter kiralama

helikopter kiralama

Başarı Holding'in helikopter şirketi Kaan Air, Türkiye'nin ve Balkanlar'ın en büyük pistini İstanbul Ayazağa'da hayata geçiriyor. Uçuş hizmetinin yanı sıra, bakım ve onarım hizmeti de verecek olan Kaan Helikopter Havaalanı Eylül ayında açılacak...

Manisa Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri uygulanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kent Expo 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nda stant açan firmaları ziyaret etti. Manisa'da Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri'nin uygulanacağını belirtti.

Kocaeli'deki 13 İşyerinin kiralama ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı, Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. 13 iş yerinin kiralama ihalesi yapıldığı encümen toplantısında 4 işyeri için katılımcı olmazken 9 işyeri kiraya verildi.

Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zümrüt Yasemin Eranıl, Yücel Hanoğlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de kuruldu.

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Duman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

Simge Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Simge Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi, Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Ser Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi,Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Sel Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Sel Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi, Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Er Oto Kiralama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Oto Kiralama Turizm Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Erdoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül 2014 tarihinde Başakşehir, Mall Of İstanbul AVM'de kuruldu.

Samsun'da belediyeden açık otopark kiralama ihalesi 30 Eylül'de!

İlkadım Belediye Başkanlığı; Samsun İlkadım Belediyesi'ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Tepecik Mahallesi üzerinde bulunan açık otoparkın kiralama işini 30 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Pazar yeri kiralama şartları!

Pazar yerlerinde adına satış yeri tahsis edilmiş olan pazarcı ve üreticileri, tahsis sahibi olarak nitelendiriliyor. Peki, satış yeri tahsis edilecek pazarcılarda aranan özellikler nelerdir? İşte pazar yeri kiralama şartları...

İÜ Rektörlüğü kafe kiralama işini 17 Eylül'de ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Balabanağa Mahallesi Kimyager Derviş Paşa Sokağı'ndaki kafenin kiralama işi İÜ Rektörlüğü tarafından 17 Eylül 2014 tarihinde saat Saat 09.30'da ihaleye çıkıyor.

Adalet Dekorasyon İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalet Dekorasyon İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hussein Mahmoodabbas tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de Mall Of İstanbul'da kuruldu.

Keşif Gözetleme Helikopter Projesi ile ormanlar havadan denetlenecek!

Orman Genel Müdürlüğünce ormanları gözlem altında tutmak ve yangınlarla daha etkin mücadele için hayata geçirilen Keşif Gözetleme Helikopter Projesi kapsamında alınan helikopterler deneme uçuşlarına başladı.

helikopter kiralama Haberi

helikopter kiralama

İş dünyasında şirketler tarafından helikopter kullanımı son yıllarda arttı. Trafik nedeniyle zamandan büyük tasarruf sağlayan helikopter, artık şirketlerin alternatif bir ulaşım aracı haline gelmeye başladı. Hatta Ali Sabancı, Ali Ağaoğlu, Ahmet Zorlu, Cem Boyner gibi isimler makam araçlarından daha çok helikopter kullanıyor. Bugün irili ufaklı pek çok şirketin kendi helikopteri var. Çünkü şirketlerin farklı yerlerdeki fabrikaları ulaşım için helikopter büyük bir kolaylık sunuyor. Şirketler, özellikle üst düzey yönetici ve özel teknik adamlarının ulaşımı için helikopterleri tercih ediyor.

Helikopter kullanımı arttıkça, helikopterlerin iniş ve kalkış yapacakları piste de doğal gün geçtikçe daha çok ihtiyaç doğuyor. Başarı Holding’in helikopter satışı, kiralama hizmeti veren şirketi Kaan Air, Türkiye’nin ve Balkanlar’ın en büyük helikopter pistini Kaan Helikopter Havaalanı’ adıyla İstanbul’un Ayazağa semtine inşa ediyor....