01 / 05 / 2024

Helim Kurt er-sa inşaat

Helim Kurt er-sa inşaat

Er-sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt kimdir? Helim Kurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl adım attı? Helim Kurt, Er-sa İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Selçuk Geçer doları olanlar için sağ gösterip sol vurdu! Tarih verdi rakam paylaştı! Bunu yapmayın!

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için her zaman yükselişlerin olacağına işaret ederken, bu sefer yaptığı açıklamada sağ gösterip sol vurdu. İşte Selçuk Geçer dolar tahmini.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı! Binlerce sağlıkçı bu haberi bekliyor!

"Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman?" sorusu arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Gerçekleştirilen alımla ilk olarak 45 bin 500 personel alımı gerçekleştirilmişti. Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı çerçevesinde ise 85 bin personel alınacak.

Özel sağlık sigortası yaptıracaklar dikkat! Yüzde 180 zamlandı! Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Özel sağlık sigortası yaptıracak vatandaşlar, fiyatları düşürmenin bir yolu olup olmadığını merak ediyor. Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Güngören 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Hasbahçe Kültür Parkı - Millet Bahçesi Bağlantısının Sağlanması Kapsamında Kaldırılan Sağlık Tesisi Alanına Karşılık Eşdeğer Sağlık Tesisi Alanı Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

2023 yılında hangi yatırım aracı kazanç sağlayacak? Altın, dolar, borsa... Uzman isimler peş peşe açıkladı!

Geride kalmasına sayılı günler kala 2022'de, finansal yatırım araçlarının performansları arasında BIST 100 endeksi, yüzde 200’e yaklaşan getiri oranı ile diğer enstrümanlardan oldukça pozitif ayrıştı ve enflasyon karşısında reel getiri sağlayan tek yatırım aracı olarak ön plana çıktı.

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili yeni tahmin! Kronometre gibi artacak

Her tahminiyle dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi açıkladı. Yaptığı yüksek tahminlerle kısa sürede ilgi gören Geçer, 19 liraya dayanan dolar kuru için korkutan rakamı paylaştı.

Dolar 21 lira! Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer rakam verirken tarihini de açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için kısa zamanda 21 lira çanlarını çalarken, tarihini de açıkladı. İşte detaylar…

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Kuruldu!

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Pendik’te Eda Kurt ve Nurettin Kurt ortaklığında kuruldu!

Son Dakika: Selçuk Geçer doların kaç TL olacağını canlı yayında açıkladı!

Tecrübeli ekonomist Selçuk Geçer, Tele1 yayınında yaptığı değerlendirmelerde dolar kurunun kısa süre içerisinde göreceği rakamı paylaştı.

Dolar 17 lirayı geçecek dedi bildi! Selçuk Geçer dolar kuru için yeni tahminini açıkladı

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bir önceki değerlendirmelerinde doların kısa sürede 17 lirayı geçeceğini ileri sürmüştü. BDDK kararının ardından 17 lirayı zorlayan dolarla ilgili Geçer yeni tahminini açıkladı.

Helim Kurt er-sa inşaat Haberi

Helim Kurt er-sa inşaat

Helim Kurt kimdir?

Helim Kurt, 1967 yılında Samsun Bafra'da doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Bafra'da tamamladı. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi”nden İnşaat mühendisi  diploması aldıktan sonra 1 yıl özel bir şirkette mühendis olarak çalıştı.


1992-1993 yıllarında M.S.B Ankara İnşaat Emlak Daire Başkanlığı”nda askerlik görevini tamamladı. 1993 yıllarında Arnavutköy”de Mühendislik Hizmetleri yapmak üzere ofis açtı. 20 yıldır da Mühendislik ve Müteahhitlik hizmetleri yapmaktadır. 1994 yılında ER-SA İNŞAAT”ı kurdu; müteahhitlik firmasıyla sanayi ve konut inşaatları yaparak iş yaşamına başladı.

1994-2004 yılları arasında parti yöneticiliği yaptı. 2004 yılında yerel seçimlerde Ak Parti Gaziosmanpaşa bölgesinden İl Genel Meclis üyesi oldu.


2 yıl İl Özel İdaresi İl Daimi Encümeni olarak görev yaptı. Bir yıl Avrupa Birliği Komisyon üyeliği görevinde bulundu.


2007-2008 sezonunda SAMSUNSPOR yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2009...