30 / 04 / 2024

Helis Moon Helis Yapı satılık

Helis Moon Helis Yapı satılık

Helis Moon Pendik satış ofisi telefon numarası 0216 488 3080 olarak belirlendi. 98 bin metrekare inşaat alanına sahip proje Helis Yapı tarafından hayata geçirilecek.

Helis Moon Residence nerede?

Arsa alanı 19 bin metrekare olarak belirtilen Helis Moon Konutları 2 blok halinde hayata geçirilecek. Projede konut ve ticari birimler yer alacak. Peki Helis Moon Residence nerede?

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Ergenç, Emin Sadıklar ve Kerem Çelik ortaklığında kuruldu.

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Helis Serina Bodrum villalarında yüzde 40 peşinat 10 ay vade imkanı! Helis Serina Bodrum ne kadar?

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Ödeme fırsatı sağlayan şirket, yüzde 40 peşinat ödemelerde yüzde 20, 10 ay vade imkanı sağlıyor.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da inşa edilen Helis Serina villa projesi satışa çıktı. Peki, Helis Serina villaları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Helis Natura ön talep topluyor! Yeni proje! 

Helis Natura projesinde ön talep süreci başladı. Peki Helis Natura projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdul Saboor Rahımı tarafından kuruldu.

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

Helis Moon Helis Yapı satılık Haberi

Helis Moon Helis Yapı satılık

Helis Moon Residence'de konut ve ticari alanlar bulunuyor. Proje İstanbul'un Pendik ilçesinde inşa edilecek. 


Helis Moon Pendik satış ofisi irtibat için 0216 488 3080 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 80 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselecek.



Helis Yapı imzası taşıyan Helis Moon Konutları 2 bloktan meydana geliyor. Projenin inşaat alanı 98 bin metrekareden, arsa alanı ise 19 bin metrekareden oluşuyor. 


Helis Moon Pendik satış ofisi

Telefon: 0216 488 3080

Web adresi: http://www.helisyapi.com/

Özge...