28 / 04 / 2024

Helis Yapı kartal projesi

Helis Yapı kartal projesi

Helis More projesinin satışlarına devam eden Helis Yapı Kartal ve Halkalı projeleri için kolları sıvadı. Helis Yapı Kartal ve Halkalı projelerinin 2017'nin ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

Helis Serina Bodrum villalarında yüzde 40 peşinat 10 ay vade imkanı! Helis Serina Bodrum ne kadar?

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Ödeme fırsatı sağlayan şirket, yüzde 40 peşinat ödemelerde yüzde 20, 10 ay vade imkanı sağlıyor.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da inşa edilen Helis Serina villa projesi satışa çıktı. Peki, Helis Serina villaları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Siltaş Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edecek olan Siltaş Yapı, Kartal ve Sancaktepe'de iki yeni proje inşa edecek.

Kartal Yücelpark'ta fiyatlar 329 bin liradan başlıyor!

Teknik Yapı, Kartal’da fabrikaların dönüşümünden sonra ilk kez bir siteye proje inşa ediliyor.  Teknik Yapı, Yücelpark projesinde 825 konut hayata geçirecek. Kartal Yücelpark'ta fiyatlar 329 bin liradan başlıyor.

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

Teknik Yapı Kartal projesinin detayları belli oldu!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu. Projede toplam 990 konut ve 17 ticari alan yer alacak..

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Helis Yapı Avrupa'da konut inşa edecek!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, yaptığı açıklamada Helis Yapı ile Avrupa'da konut, Afrika'da eğitim, sağlık ve endüstriyel projeler inşa edeceklerini söyledi.

Ege Yapı, Kartal Belediyesi'ne satış ofisini bağışladı!

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

2017 Kartal projelerinin yılı olacak!

Helis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun ile Hurdacılar Yapı Kooperatifi Eski Başkanı Nail Öncül Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Helis Yapı kartal projesi Haberi

Helis Yapı kartal projesi

Helis More'daki son 45 konutun satışlarına devam eden Helis Yapı yeni projelerini Kartal ve Halkalı'da hayata geçirecek. Projeler 2017'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak.


Helis More'da yer alan son 45 konutun fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Projeden 48 ay 0 faiz imkanıyla ya da banka kredisiyle de konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 2018'in ilk çeyreğinde gerçekleşecek olan Helis More'da stüdyo, 1+1, 2+1 konut tipleri mevcut.



Halkalı ve Kartal projeleri yolda

Kartal'da ofis ve konut olmak üzere iki ayrı proje, Halkalı'da ise konut projesi hayata geçirecek olan olan Helis Yapının Kartal'daki ofis projesi 15 bin metrekare, Halkalı'daki konut projesi ise 20 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.


Bursa Botanik 224 Mayıs 2017'de teslim

Helis Yapı'nın Bursa'da hayata geçirdiği Bursa Botanik 224'ün satışları devam ediyor. Projede 2+1, 3+1...