03 / 05 / 2024

Hendek üretim tesisleri nerede

Hendek üretim tesisleri nerede

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Deprem bölgesindeki lisanssız üretim tesisleri elektrik satabilecek

Deprem bölgesinde bu yıl ilk defa devreye sokulan lisanssız üretim tesislerinin ihtiyaç fazlası olan elektriğinin tamamı satışa sokulması konu edilebilecek. İşte ayrıntılar...

Alkollü içeceklerde flaş düzenleme! Resmi Gazete’de yayımlandı: Artık satılamayacak!

Alkol ve alkollü içki üretim tesisleri ile ticaretine yönelik usul ve esaslarda düzenlemeye gidildi. İşte detaylar...

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Türkiye’de dört ilde 20 milyar liralık yatırım hamlesi

Fotovoltaik güneş paneli, hibrit otomobil, batarya üretimi tesisleri ile daha önce Türkiye'de üretimi olmayan bulaşık makinesi kapsülü, maleik anhidrit üretim tesisleri için İzmir, Sakarya, Adana, Kocaeli’nde gerçekleşen yatırımlar, proje bazlı devlet yardımı alacak.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

Mustafa Varank: Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz!

Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz" dedi.

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te, "Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni' yapıldı.

Bakanlıktan 'sanayi tesisleri kapatılacak' iddialarına yalanlama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 'sanayi tesisleri kapatılacak' iddialarını yalanladı. Açıklamada, ''Asılsız haberler, gece gündüz fedakarca çalışan emekçilerimiz başta olmak üzere tüm üretim aktörlerince üzüntüyle karşılanmaktadır'' ifadeleri kullanıldı.

Sanayi tesislerinin yüzde 60’ı depremde büyük risk bölgesinde!

İBB depremde konut, iş yeri, sanayi kuruluşları gibi binaların depremdeki risk durumunu analiz eden bir çalışma yaptı. Sanayi ve üretim tesisleri ile konaklama tesislerinin yüzde 60’ı en büyük ivmenin olacağı risk alanında...

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Yozgat ve Tokat'ta acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ve Tokat İllerinde Hidroelektrik Santrali Üretim Tesisleri yapımı amacıyla bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak...

Hendek üretim tesisleri nerede Haberi

Hendek üretim tesisleri nerede

TÜRKİYE’YE 2012’de Airfel’i satın alarak giren Japon Daikin, beşinci yılını kutluyor. Yeni yatırımlar ve satın almalara büyümeye devam edeceklerini belirten Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, Türkiye’yi iklimlendirme üssü yapacaklarını söyledi. Prag’da düzenledikleri bayi toplantısında konuşan Önder, Türkiye’nin en büyük üretim tesislerinden birine sahip olduklarını belirtti. “Türkiye’de ilk 5 yılda müthiş bir büyüme performansı yakaladık” diyen Önder, gelecek 5 yılda da aynı başarıyı ihracatta göstermek istediklerini kaydetti. 


Önder “2015’te Türkiye’nin en çok klima ihracatı yapan firması olduk. Hedefimiz Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme üssü yapmak. Türkiye’nin en büyük üretim tesislerinden birine sahibiz” dedi.


Hendek üretim tesislerinde Ar-Ge çalışmalarının sürdüğünü de açıklayan Önder, şu bilgileri verdi: “Bu alanda kaydettiğimiz gelişmeler yatırıma dönüşecek. Avrupa’ya ihracatı 3 kat artırmış olmamız, hem istihdam hem de üretim hattı yatırımı...