07 / 05 / 2024

hendek yaya yolu projeleri

hendek yaya yolu projeleri

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Yılmaz Caddesi’nde çift taraflı yaya yolu çalışması başladı.

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi, millet bahçesi oluyor! İmar planı askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Murat Kurum: 204 yeni millet bahçesi yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "204 yeni millet bahçesi, 22 ekolojik koridor, binlerce kilometre yeşil yaya yolu ve bisiklet yolu yapıyoruz" dedi.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

Üsküdar Şemsi Paşa Cami tartışmasında son nokta!

İBB, Mimar Sinan'ın önemli eserlerinden biri olan Üsküdar'daki tarihi Şemsi Paşa Camisi'nin önünde yapılması planlanan yaya yolu çalışmasının durdurulduğunu açıkladı.

Karaköy - Koç Müzesi arasına 8 metre yaya yolu!

Kadir Topbaş, Kasımpaşa İBB Sosyal Tesisleri önünde düzenlenen 'Beyoğlu'na Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'ne katıldı.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi için keşif yapıldı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek 'Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi' çalışmaları kapsamında araştırma gemileri Salacak sahilinde keşif yaptı.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Beyoğlu Ermeni Katolik Kilisesi'nde yaya yolu krizi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Beyoğlu Asmalımescit’teki Ermeni Katolik Kilisesi’nin yanındaki sokağı yaya yolu yapmak istiyor. Kilise yönetimi ise güvenlik sorunu nedeniyle karşı çıkıyor.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli projesinde çalışmalar başladı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı.

Düzce Üniversitesi'ne yeni yol!

Düzce Belediyesi D-655 ile Düzce Üniversitesi arasındaki yolun iki yanına yaya yolu yapmak için çalışmalara başladı.

Hendek Yenimahalle'ye yeni otopark!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi Kız Meslek Lisesi yanı, 150 metre yaya yolu, 450 metrekare otopark çalışması yapılıyor. 2057’nci sokakta da 150 metre yaya yolu çalışması devam ediyor.

Sakarya Hendek yatırımları hız kesmiyor!

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Osman Yılmaz Caddesi’nde yapılan yaya yolu çalışmalarını inceledi.

Hendek Osman Yılmaz Caddesi’ne yaya yolu yapılıyor!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Yılmaz Caddesi’nde çift taraflı yaya yolu çalışması başladı.

hendek yaya yolu projeleri Haberi

hendek yaya yolu projeleri


Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Yılmaz Caddesi’nde çift taraflı yaya yolu çalışması başladı.


Yeni Cami ile Köprübaşı Işıklar arası çift taraflı yaya yolu çalışmasında toplam 2200 metre kilit parke çalışması yapılıyor. 2.70 Metre genişliğindeki yaya yolu çalışması yapılırken, cadde tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Ekipler çalışmalarını kısa sürede tamamlamak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve uzak mahallelerde gerekli yerlerde kilit parke tamiratları ve caddelerde bakım çalışmaları da sürüyor.


Daha estetik görünüm


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, cadde ve sokaklarda bakım onarım çalışmaları kapsamında Osman Yılmaz Caddesi’nde yaya yolu çalışmasının başladığını belirterek “ İlçemizde cadde ve sokaklarımızda ekiplerimiz kilit parke tamiratları ve yaya yolu çalışmalarını sürdürüyor. Osman Yılmaz Caddesi’nde de çift taraflı yaya yolu...