07 / 05 / 2024

Hep İstanbul inşaatı başladımı

Hep İstanbul inşaatı başladımı

Petrol fiyatlarının değer kaybetmesi nedeniyle Azerbaycan, Kazakistan, Irak gibi ülkelerin bazı yatırımlarını askıya alması ya da iptal etmesi, bu pazarlarda faaliyet gösteren Türk müteahhitleri yeni arayışlara yöneltiyor.

İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. kent oldu!

Araştırma şirketi Turner & Townsend'in 43 ülkede yaptığı araştırmada, İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. ilçe oldu.

Kayseri Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi'nin inşaatı bu yıl bitecek!

Kayseri'deki Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi inşaatı ile ilgili olarak cezaevi şantiye şefi yüksek mühendis Sıddık Akar'dan bilgi alan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve beraberindeki heyet hep birlikte inşaat alanını gezdi.

Hep İstanbul’da inşaat devam ediyor! 216 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen ve 1.424 konuttan meydana gelen HEP İstanbul Projesi’nin Ocak ayında başlanan inşaatı hızla devam ediyor.

Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi. Satış süreci devam eden projede daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.

Hep İstanbul Tekfen İnşaat!

Hep İstanbul Tekfen İnşaat teslimleri 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Esenyurt 'ta hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Quasar İstanbul inşaatında iş kazası!

İstanbul Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat'ın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında iş cinayeti yaşandı. Boru tesisatı döşediği sırada 5'inci kata düşen Mehmet Akar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Şişli-Mecidiyeköy'de Torunlar'a ait inşattaki asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında, saat 15.00 sıralarında iş cinayeti yaşandı.

BY İstanbul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

By İstanbul inşaat Kadıköy'de faaliyetlerine devam ediyor. BY İstanbul İnşaat Limited Şirketi adres: Kadıköy, Kantarcı Rıza Sokak, Seyran Apartmanı, No:1 Daire:2

Esenyurt Hep İstanbul toplam inşaat alanı!

Sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları bulunan Esenyurt Hep İstanbul toplam inşaat alanı 142 bin 202 metrekare olarak belirlendi...

Sancaktepe Resim İstanbul inşaat alanı!

Dairelerin teslimlerine 2016 yılı içerisinde başlanması planlanan Sancaktepe Resim İstanbul inşaat alanı 81 bin 433 metrekare olarak belirlendi. Ortadoğu Grup imzasıyla konumlanan projede satış süreci devam ediyor...

YTÜ Davutpaşa Kampüsü'nde inşaat iskelesi çöktü!

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde bir inşaatın iskelesi çöktü...

Metrobüs istasyonları ıslahı inşaat ihalesi 7 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi metrobüs istasyonları ıslahı inşaatı yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhale 7 Mart tarihinde düzenlenecek

Vakıflar'dan Ortaköy'de kat karşılığı inşaat işi! 171 bin 472 TL!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Beşiktaş Ortaköy Kaypakoğlu Sokak'ta yer alan gayrimenkulü kat karşılığı inşaat işi yapılacak.

Hep İstanbul inşaatı başladımı Haberi

Hep İstanbul inşaatı başladımı


Petrol fiyatlarının değer kaybetmesi nedeniyle Azerbaycan, Kazakistan, Irak gibi ülkelerin bazı yatırımlarını askıya alması ya da iptal etmesi, bu pazarlarda faaliyet gösteren Türk müteahhitleri yeni arayışlara yöneltiyor. Yurtdışında ağırlıklı olarak Azerbaycan’da iş yapan Tekfen Grup Şirketler Başkanı ve CEO’su Osman Birgili, bu nedenlerden dolayı konsantrasyonlarını Türkiye’ye çevirdiklerini söyledi.

İhaleleri inceliyor 

Tekfen Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Esenyurt’ta geliştirdiği HEP İstanbul projesinin temel atma törenine katılan Osman Birgili, grubun hedefleri hakkında konuştu. Birgili, “Ağırlıklı olarak doğalgaz ve petrol zengini ülkelerde faaliyet gösteriyoruz. Burada bir yavaşlama, mevcut projeleri ağırdan alma gibi davranışlar var. Irak ve Azerbaycan’da duraklamalar var ancak elimizi eteğimizi çekmeyeceğiz. Kazakistan, Umman ve Fas üçgeni bizim için biraz daha daralacak. Konsantrasyonumuzu Türkiye’ye çevirdik. TANAP, Star Rafinerisi, 3’üncü köprü bağlantı yolları projeleri var. Seçimden...