14 / 05 / 2024

her mahalleye sosyal yaşam merkezi projesi

her mahalleye sosyal yaşam merkezi projesi

Karabük'te Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi Olacak demesinden bugüne 20 mahalleye Sosyal Yaşam Merkezi yapılmış durumda. Son olarak Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Halkın yoksulluğu rakamlara yansıdı! Her 10 vatandaştan 4’ü sosyal yardım alıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin sosyal yardımlara ilişkin açıklamasını hatırlatan CHP Milletvekili Gürsel Tekin, her 10 vatandaştan 4'ünün sosyal yardımla yaşamak zorunda kaldığını belirtti.

Her mahalleye sanal AVM geliyor!

Alışveriş merkezleri pandemide işleri artırmak için yeni bir hamleye hazırlanıyor. Her AVM kendi e-ticaret sitesini açıp, bölgesindeki tüketiciye satış yapacak. İstihdam da artacak.

Harekete geçildi! Günlük 44.15 lira hesaplara ödeniyor! 

Kayıt dışı çalışanların başvurusu üzerine, işverene her ay Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ödeyecekleri primlerden mahsup edilmek üzere günlük 44,15 TL destek sağlanacak. ATO Başkanı Gürsel Baran, düzenlemenin önemli bir fırsat sağladığına dikkat çekti.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Dar gelirliler için her yıl 100 bin sosyal konut projesi başlayacak!

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Amacımız her yıl en az 100 bin sosyal konut projesine başlamak." dedi...

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

İstanbul'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sütlüce'de düzenlenen iftarda İstanbul'la ilgili yeni projelerini açıkladı.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Ankara'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

Gaziantep Şahinbey Durantaş Sosyal Tesisi açıldı!

Her mahalleye bir sosyal tesis inşa eden Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerinden Ufacık, Akpınar ve Durantaş Mahallelerine yaptırdığı tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

Bursa Tuna Meydanı açıldı!

Vatandaşlara sosyal yaşam alanları sunmak adına her mahalleye park, meydan ve yeşil alan inşa eden Osmangazi Belediyesi, en yeni projesi olan Tuna Meydanı’nı törenle hizmete açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Her mahalleye kreş yapacağız!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, adaylarına yönelik, "Proje açıklamıyor." eleştirilerine cevap verdi.

her mahalleye sosyal yaşam merkezi projesi Haberi

her mahalleye sosyal yaşam merkezi projesi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Başkan Vergili'nin "Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi Olacak" demesin den bugüne 20 mahalleye Sosyal Yaşam Merkezi yapılmış durumda. Son olarak Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.Açılış törenine, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeleri, siyasi partiler, sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle halkı katı İdi. Sosyal Yaşam Merkezi açılışı öncesi mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı Ahmet Esen adına konuşma yapan Aza Satılmış Özbay Başkan Vergili'ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi. Açılış öncesi söz alan Belediye Başkanı Rafet Vergili; "2009 senesinden bugüne bir değerlendirme yaptığımız zaman Yeşil Mahallede de çok...