01 / 05 / 2024

HES projeleri nerede yapılcak

HES projeleri nerede yapılcak

Antalya'da bulunan Alara Nehri üzerinde planlanan 7 HES'ten 2'si için mahkemenin iptal karan vermesinin ardından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, aynı nehir üzerine yeni bir HES için daha 'ÇED Olumlu' raporu verdi.

TOKİ İstanbul 2022 projeleri nerede? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

TOKİ’den ucuz konut almayı isteyenler, geçenlerde açıklanan sosyal konut projelerine dair detayları araştırmaya devam ediyor. İşte merak edilen detaylar!

Luxera Nevbahar nerede? Luxera Nevbahar fiyat listesi!

Kayaşehir'in en yeni projeleri arasında yer alan Luxera Nevbahar nerede sorusunun yanıtı ve Luxera Nevbahar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Luxera Nevbahar projesi ile ilgili merak edilen detayları...

İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbullulara ucuz konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum projelerin hayata geçirileceği ilçeleri de açıkladı. Peki İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 bin 934 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede? TOKİ Ankara 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

TOKİ İzmir 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir'de 2 bin 584 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ İzmir 2019 projeleri nerede? TOKİ İzmir 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İzmir 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

TOKİ İstanbul'da tam 6 bin 300 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede? TOKİ İstanbul 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İstanbul 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Trabzon Akçaabat Işıklar HES projesi incelendi!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Düzköy, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerindeki projeleri inceledi. Yavuz, Akçaabat Işıklar (Visera) HES''te incelemelerde bulundu.

Çiğdem HES projeleri faaliyetine devam ediyor!

Kamu yararına aykırı olduğu gerekçesiyle Samsun 1. İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararı verdiği Çiğdem 1, 2, 3 HES projelerinin, karara rağmen çalıştığı ortaya çıktı.

Rize'de HES projeleri arttı!

Yıllık yaklaşık 2 bin 400 kilogram ile Türkiye'nin en çok yağış alan ili olan Rize'de hidroelektrik santral (HES) projelerinin bulunduğu vadilerdeki dere yatakları suya hasret kaldı.

Türkiye'de Hes projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "HES'ler Türkiye'de elektriğin sigortasıdır. Baraj ve hidroelektrik santralleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Mersin Kadıncık 1 ve 2 HES projeleri özelleştirildi!

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK), Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Kadıncık 1 ve Kadıncık 2 hidroelektrik santrallerinin (HES) işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesine ilişkin nihai kararı onayladı.

TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta başrolü oynayan TOKİ 13 yılda 700 bin konut üretti. 2016'da İstanbul Anadolu yakasında da konut üretecek olan TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri nerede olacak? İşte TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri...

HES projeleri nerede yapılcak Haberi

HES projeleri nerede yapılcak

Antalya Gündoğmuş'ta Uçansu Şelalesi'ni de içine alan doğa harikası Alara Nehri üzerinde planlanan 7 HES'ten 2'si için mahkemenin iptal karan vermesinin ardından, Enerji ve Tabü Kaynaklar Bakanlığı, aynı nehir üzerine yeni bir HES için daha 'ÇED Olumlu' raporu verdi. Gündoğmuş İlçesi'nde Uçansu Şelalesi'ni de içine alan Alara Nehri üzerinde planlanan 7 HES'ten 2'si için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca verilen 'ÇED Gerekli Değildir' raporu, köylülerin açtığı davalarla 2013 yılında Antalya l'inci İdare Mahkemesi'nce iptal edildi. Hayat 1 ve Hayat 2 regülatör ve HES projelerine karşı hukuk mücadelesini kazanan köylüler için bakanlıktan kötü bir haber daha geldi. Bakanlık bu kez mahkemenin iptal ettiği 2 HES projesinin hemen üst tarafında planlanan Kamer HES Regülatörü ve HES projesi için 'ÇED Olumlu' raporu verdi. 


TOPLAM...