04 / 05 / 2024

hev fiyat 21 nisan 2022

hev fiyat 21 nisan 2022

Honda HR-V Hibrit ''Hayattan fazlasını isteyenler için'' geliyor. Üstün özellikleri, şarja gerek duymayan akıllı hibrit teknolojisi ve etkileyici tasarımıyla satışa sunuldu. Peki Honda HR-V Hibrit ne kadar? İşte yeni  Honda HR-V Hibrit 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yeni Honda CR-V e:HEV 16 Aralık'ta bayilerde! Yeni Honda CR-V e:HEV fiyatı ne kadar? 

Yeni Honda CR-V e:HEV 16 Aralık günü bayilerdeki yerini alacak. Peki Yeni Honda CR-V e:HEV özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Honda’nın bu modeline 120 bin TL takas desteği geldi! Fiyatı görenler resmen gözlerine inanamadı!

Honda’dan HR-V e:Hev modeli konusunda çifte müjde geldi. Ekim ayı kapsamında tüm fiyat listelerini paylaşan Honda, hem bu modeline zam yapmadı ve hem de tamı tamına 120 bin TL takas desteği fırsatı getirdi.

Honda’dan çok konuşulacak karar! Jazz e:Hev’in fiyatı tam bu kadar oldu!

Ekim ayı kapsamında birçok modeline zam yapmamayı kararlaştıran Honda, son olarak Jazz e:Hev’e de zam yapmadı. Gelen haber, bu modeli satın almak isteyenler tarafından sevinçle karşılanırken, yeni bir zam veya indirimin gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Honda’dan bir müjde de HR-V e:HEV alıcılarına! Honda bu aracına zam yapmadı!

Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe yayımlayan Honda, son olarak, HR-V e:HEV modelinin fiyat listesini yayımladı. Güncel fiyat listesine bakıldığında bu modele eylül ayında zam yapılmadığı görüldü.

Honda Jazz e:Hev’in yeni fiyatı belli oldu! Honda’dan Jazz e:Hev için büyük sürpriz!

Honda, eylül ayı fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Jazz e:Hev modelinin fiyatında herhangi bir değişiklik yapılmadı ve bu aracın ağustos ayı fiyatıyla satışına devam edilme kararı alındı.

Honda HR-V e:HEV Hibrit modeline zam geldi mi? En uygun HR-V e:HEV modeli ne kadar oldu?

Honda’nın hibrit araçlarından Honda HR-V e:HEV modeline ağustos ayında zam gelmedi. Honda, tüm modellerinin fiyat listesini revize ederken Honda HR-V e:HEV modeline zam yapmadığını açıkladı.

Honda Jazz e:HEV modelinin yeni fiyatı belli oldu! Jazz e:HEV’e zam geldi mi?

Honda, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini revize etti. Bu kapsamda, Jazz e:HEV modelinin yeni fiyatı da belli oldu. Peki, Jazz e:HEV modeline zam geldi mi? İşte detaylar...

Honda Jazz e-HEV’e büyük zam geldi! Jazz e-HEV’in yeni fiyatını görenler şaştı kaldı!

Tüketicilerin en çok tercih ettiği ve Türkiye’de hatırı sayılır bir piyasaya sahip olan araç markalarından Honda, resmi internet sitesinden modellerinin güncel fiyatını duyurdu. Hibrit özelliğiyle yolların aranan araçlarından Jazz e-HEV’e tam 44 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Güzellik görecelidir ama Honda Jazz e-HEV herkese güzel! İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

Hibrit teknolojisine sahip Jazz e-HEV, benzinli motor ve iki elektrik motorunu bir arada kullanarak daha verimli ve çevre dostu bir sürüş sunar. Bu sayede, düşük yakıt tüketimi ve emisyon salınımı sağlar. Peki 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

Sürüş konforu artırılmış Honda HRV e:HEV Mayıs ayında ne kadar zamlandı? İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını halâ hala devam ettiren Honda, HER e:HEV modelinde de bayi alımlarında değişik kampanya ve avantajlar sunuyor. Modern hatları ve keskin detayları ile Honda HRV e:HEV 08 Mayıs 2023 fiyat listesi merak ediliyor.

Düşük yakıt tüketimi sunan Honda HR-V e:HEV uygun fiyatta! İşte 07 Nisan 2023 fiyat listesi

HR-V HEV, düşük yakıt tüketimi sayesinde uzun vadede tasarruf sağlar. Ayrıca, düşük emisyonlar nedeniyle vergi avantajları gibi ekonomik avantajlar da sağlayabilir. Honda bayisinden CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajı da sakın unutmayın. Peki Honda HRV e:HEV 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Honda Jazz e:HEV yenilenen özellikleriyle satışta! 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Multi-Mode Drive) sistemiyle birleştirilerek yüksek verimlilik ve düşük emisyonlar sağlar. Bu sayede, araç elektrik motoru tarafından hareket ederken, motor devreye girerken daha da yüksek verimlilik elde edilir.  Peki Honda Jazz e:HEV  11 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Honda HR-V e:HEV Mart fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Mart fiyat listesi

Honda HR-V e:HEV'nin en büyük özelliği, gelişmiş e:HEV hibrit güç aktarma teknolojisine sahip olmasıdır. Bu teknoloji, otomobilin performansını ve verimliliğini optimize etmek için elektrikli güç, benzinli güç veya her ikisi içinde sürüş koşullarına uygundur. İşte 10 Mart fiyat listesi...

hev fiyat 21 nisan 2022 Haberi

hev fiyat 21 nisan 2022

Honda HR-V  Hibrit herkesin rahat edebileceği tasarımı, sihirli koltukları, ısıtmalı direksiyon ve koltukları ile hayattan istediğniz herşeye sahip. İşte merak edilenler..

Geniş iç hacim, sihirli koltuklar, Isıtmalı koltuk ve direksiyorn, kablosuz sarj, akıllı bağaj kapağı, anahtarsız giriş ve çalıştırma kapağı, çift renk seçeneği ve 6 yıl granti süresi ile araba severlerini bekliyor. Peki HR-V  Hibrit ne kadar? HR-V  Hibrit kaç lira? İşte HR-V  Hibrit 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

HR-V  HİBRİT FİYAT LİSTESİ 21 NİSAN 2022 

1.5L HR-V  Hibrit Tav. Ed. Başlangıç fiyatı: 682.500 TL

1.5L HR-V  Hybrid Otomatik Advance : 735.000 TL

1.5L HR-V  Hybrid Otomatik Style : 777.000 TL

HONDA HR-V  Hybrid 100 KM'DE NE KADAR YAKIT YAKAR? 

Benzinli motor maksimum güç

79 kw (107 PS) 6.000 - 6.400 d/d

Benzinli motor maksimum tork

131...