16 / 05 / 2024

Hezarfen Anaokulları

Hezarfen Anaokulları

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da hizmete açıldı. 

Hezarfen Tasarım Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hezarfen Tasarım Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Gürhan Ötün tarafından kuruldu.

Eyüpsultan'a yeni anaokulu müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede yapılması planlanan anaokulları ile ilgili proje hazırlarken ilçede ilk etapta 10 adet anaokulu yapılacak. Bu kapsamda Karadolap Mahallesi’nde yapımı süren anaokulu tamamlanma aşamasına geldi.

Okul öncesi eğitim kurumlarından kira talebi!

Özel Anaokulları Derneği Genel Başkanı Murat Kuş yaptığı açıklamada, kira ödemeleri ve giderler dikkate alınarak öğrenci başına maddi destek sağlanmasını talep ettiklerini söyledi.

MEB, 81 ilde özel eğitim anaokulları kuracak!

MEB, bu yılın sonu itibarıyla 81 ilde, engeli olan çocuklar için özel eğitim anaokulları kuracak. Buna göre, 2020'nin sonuna kadar özel eğitim anaokulu olmayan 53 ilde de anaokulu açılacak.

Haydarpaşa ihalesini alan firma sessizliğini bozdu!

Haydarpaşa Garı'na ait depo alanlarının kullanımı ihalesini alan ve tartışmaların da odağı olan Hezarfen Danışmanlık Limited Şirketi sessizliğini bozdu.

İBB tarihi garlar ihalesinden elendi!

Tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının bazı bölümlerinin, kültür ve sanat etkinlikleri için kullanılmak için kiralanması ihalesi sonuçlandı. İhaleyi Hezarfen Danışmanlık Limited Şirketi alırken, İBB ihaleden elendi.

İBB, Hezarfen Danışmanlık’ın teklifine itiraz etti!

Haydarpaşa ve Sirkeci Gar sahasındaki bazı alanları kiraya vermek için TCDD’nin açtığı ihaleye tartışmalar arasında katılan İBB, pazarlık aşamasında yarışacağı Hezarfen Danışmanlık’ın teklifine şartnameye uygun olmadığı için itiraz etti. 

Haydarpaşa ihalesinin sonucu iki hafta sonraya kaldı!

Haydarpaşa ve Sirkeci gar sahalarındaki bazı alanların kiralanması amacıyla açılan ihale başladı. İhalede en sona İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Hezarfen Havacılık kaldı. İhale komisyonu tarafların 15 gün içerisinde pazarlığa çağrılacağını söyledi.

Axi Ağaçkakan'dan anahtar teslim anaokulu!

Kayserili Rafet ve Rıfat Ulus kardeşler tarafından 12 yıl önce kurulan Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisinde bugün anahtar teslim anaokulları kuruluyor. Tüm ürünleri kendileri üreten kardeşler yılda 20 anaokulu yapıyor.

Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da hizmete açıldı. 

Beyoğlu Hezarfen Anaokulu açıldı!

Beyoğlu Hezarfen Anaokulu ilk misafirlerini ağırladı. Yeni eğitim yılının başlamasıyla beraber sınıfları dolduran minik öğrencilerin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi.

Hezarfen Villaları fiyat ve ödeme!

Vefakar Yapı imzası ile Büyükçekmece'de inşa edilen Hezarfen Villaları'nda iki tip iki katlı villa dairelere yer veriliyor. Projede fiyatlar 1 milyon 50 bin TL'den başlıyor..

Hezarfen Villaları fiyat listesi!

Vefakar Yapı tarafından hayata geçirilen Hezarfen Villaları'nda iki tip villaya yer veriliyor. Projede 48 ay vadelendirme yapılabiliyor...

Hezarfen Anaokulları Haberi

Hezarfen Anaokulları

Beyoğlu Belediyesi ilçenin dört bir tarafında hizmete açtığı Anaokulları ile ailelerin en büyük destekçisi oldu. 

Beyoğlu Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beyoğlu’nda 2004'ten bu yana faaliyet gösteren Beyoğlu Belediyesi Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da hizmete açıldı. 

Eğitim sınıfları, Kodlama Atölyesi ve sosyal donatı alanları ile 200 öğrenciye hizmet verecek anasokulunun açılışına; Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Yeni merkezin açılmasıyla beraber Hezarfen Anaokulları’nın kapasitesi yüzde 20 artarak bin öğrenciye ulaştı.

BU TÜR PROJELERİN BÜTÜN TÜRKİYE'DE YAYGINLAŞMASINI BEKLİYORUZ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Beyoğlu Belediyesi tarafından inşa edilen Hezarfen Anaokuları'nın Kasımpaşa şubesinin açılışında, birçok binanın açılışını yaptıklarını, ama çocuklarla ilgili işler yaptıklarında çok...