22 / 05 / 2024

hibe desteği ne kadar

hibe desteği ne kadar

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi için başvuru tarihi uzatıldı. Proje kapsamında; üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık ve su ürünleri bölümlerinden mezun olan öğrencilerin uygulayacağı projelere 100 bin TL hibe desteği verilecek.

Ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman sona erecek? 

5 metreküp 'ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman bitecek' sorusu merak edilirken devlet tarafından verilen desteğin detayları ortaya çıktı. Bu destek kapsamında, kış aylarında vatandaşların doğalgaz faturalarında önemli bir düşüş kaydedilmişti.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

Çiftçilere büyük müjde! Tam 785 milyon Euro hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilere tam 785 milyon Euro hibe desteği müjdesi verdi. İşte Bakan İbrahim Yumaklı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

Deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

Aralık ortasına kadar vaktiniz var! 150 bin TL'lik hibe desteğini sakın kaçırmayın!

Kendi işini kurmak isteyen engellilere ve eski hükümlülere sağlanacak olan hibe desteği için tarih de belli oldu. 150 bin TL'lik hibe desteğini kaçırmayın. İşte söz konusu hibe desteği ile ilgili detaylar...

2023 depremzede kredi ve hibe desteği başvurusu! Depremzede hibe ve kredi şartları neler? 

Depremzede hibe ve kredi desteği yardımı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Peki 2023 depremzede hibe ve kredi desteği başvuruları nasıl yapılır ve şartları neler? İşte ayrıntılar...

Devletin 200.000 TL'lik hibe desteği için son başvuru tarihi yaklaşıyor! Hibe desteği ile kendi işinizi kurabilirsiniz

Devletten gelen 200.000 TL'lik hibe ile hayallerinizdeki işi kurma şansı! İŞKUR bu mükemmel destekle girişimcileri bekliyor. Fırsat kapınızda iken başvuru şartlarını inceleyin ve iş dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz. İŞKUR tarafından sunulan hibe desteği belirli kişilere verilecektir.

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!

Dar gelirli aileler elektrik desteği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki fatura desteği ne zaman verilecek?  

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Mazot ve gübre desteği bu tarihte çiftçilerin hesabına yatacak! Cumhurbaşkanı açıkladı, Bakanlık ödeme yapacak!

Eylül ayının ortalarına gelinmesiyle beraber, çiftçilerin mazot ve gübre desteği ile ilgili araştırmaları da hız kanzandı. Peki mazot ve gübre desteği ne kadar? İşte çiftçilerin beklediği o açıklama...

hibe desteği ne kadar Haberi

hibe desteği ne kadar

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın tarım ve ormancılık sektöründe istihdama katkı sağlanabilmesi amacı ile hayata geçirdiği çeşitli projeler bulunuyor. Bu projelerden biri de ''Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi'' oldı. 

Bakanlık tarafından hayata geçirilen proje kapsamında; meslek yüksekokulları ya da üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri bölümlerinden mezun olan öğrencilerin uygulayacağı projelere 100 bin TL Hibe Desteği verilecek. 

Yukarıdaa belirttiğimiz ilgili bölümlerden mezun olan öğrenciler; tarım, hayvancılık, ormancılık, ipek böcekçiliği, arıcılık, su ürünleri ve coğrafi işaretli ürünlerin üretimi ve paketlenmesine yönelik hazırlanacak projelerle başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi kapsamında son başvuru tarihi 15 Mart 2022 tarihine kadar uzatıldı. 

MEB en düşük 4.960 TL maaşla 1651 personel alacak! İşte başvuru şartları!

3...