30 / 04 / 2024

hibe

hibe

Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada yaşanan enflasyonu düşürmek için büyük bir hamle yaptı ve kent tarımı için hibe desteğine gitti. Bu adım gıda fiyatlarını düşürecek mi? Kent tarımı hibe desteği hangi illere verilecek?

Küçük işletmelere müjde! KOSGEB destek tutarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardı!

İmalat ve bunun tamamlayıcısı olan öncelikli sektörler ile Kovid-19 salgının etkilerinden fazlaca etkilenen bazı hizmet ve ticaret sektörleri içerisinde yer alan mikro ve küçük işletmelerin bu etkilerden en az zararla çıkabilmeleri için verdiği destek tutarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardı.

Faizsiz 50 bin TL hibe desteği! İşte aranan şartlar…

Binlerce girişimcinin yakından takip ettiği KOSGEB destekleri ile ilgili sıcak gelişme. KOSGEB, mobilya üretip satmak isteyen girişimcilere 50 bin TL hibe desteği verileceğini duyurdu. Peki faizsiz geri ödemesiz kredi desteğini nasıl alınır? İşte faizsiz geri ödemesiz kredi desteğinin detayları.

İŞKUR'dan 65 bin lira geri ödemesiz destek! İşte son başvuru tarihi ve şartlar

İŞKUR, proje fikri olan engelli vatandaşlara müjdeyi verdi. İş kurmak için başvuranlara 65 bin TL geri ödemeksizin hibe fırsatı mümkün. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye büyük müjde! 1,1 milyar lira hibe desteği sağlanacak

Gelen son dakika haberine göre; Kabine toplantısı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, art arda açıkladı. Yaşlı ve engelli maaşlarının erken ödeneceğini kaydeden Erdoğan, çiftçilere de verilecek hibe desteğini duyurdu.

Yerinde dönüşümde flaş gelişme! Bakan Özhaseki kredi ve hibe miktarının artırıldığını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerinde Dönüşüm" kampanyasına ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Özhaseki, deprem bölgesindeki projelerde hibe ve kredi miktarının konutlar için arttığını bildirdi. 

Depremzedelere konut için 750 bin TL'ye, iş yeri için 400 bin TL'ye varan hibe ve kredi verilecek: Resmi Gazete'de!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen yerlerdeki orta ve üzeri hasarlı yapıların yerinde yeniden inşa edilmesi için hak sahiplerine kredi desteği ve hibe sağlanacak. İşte ayrıntılar...

Devletin 200.000 TL'lik hibe desteği için son başvuru tarihi yaklaşıyor! Hibe desteği ile kendi işinizi kurabilirsiniz

Devletten gelen 200.000 TL'lik hibe ile hayallerinizdeki işi kurma şansı! İŞKUR bu mükemmel destekle girişimcileri bekliyor. Fırsat kapınızda iken başvuru şartlarını inceleyin ve iş dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz. İŞKUR tarafından sunulan hibe desteği belirli kişilere verilecektir.

EBRD, deprem bölgesindeki KOBİ’lere 60 bin Euro'ya kadar hibe desteği verecek! 

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından, depremden etkilenen 11 şehirdeki KOBİ’lere 60 bin Euro'ya kadar hibe desteği verilecek. İşte ayrıntılar...

Bakan Mehmet Özhaseki: 'Konutumu ben yaparım' diyene hem kredi hem hibe!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşümün detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, hem hibe hem kredi vereceklerini söyledi.

Hibe nedir? Hibe desteği nasıl alınır? Kimler hibe desteğinden yararlanabilir?

Hibe, günlük yaşamımızda sıkça karşılaşılan bir kavramdır ve birçok kamu kurumu tarafından sağlanan hibe destekleri nedeniyle giderek daha önem kazanmaktadır. Peki, hibe nedir, hibe desteği ne anlama gelir ve hibe almak ne demek? İşte hibe ile ilgili tüm merak edilen bilgiler…

Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Ticaret Bakanı Bolat, KOOP-DES'te kadın kooperatiflerine ilişkin hibe tutarlarının artırıldığını açıkladı. Peki, Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Depremzedelere Hibe ve Faizsiz Kredi Başvurusu Başladı mı? İşte Detayları ve Nasıl Başvurulur?

Depremzede hibe ve faizsiz kredi başvurusu detayları belli oldu. Deprem bölgesinde etkilenen vatandaşların evlerin inşa edilmesinde hibe ve faizsiz kredi desteği sunuluyor. Başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İşte depremzedeler için hibe ve faizsiz kredi desteği detayları…

Akbank Herkese 7.000 TL Hibe Edecek!

Akbank'tan da müşterilerine yönelik önemli bir açıklama geldi. Akbank 7 bin TL hibe edecek. İşte detaylar.

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında kendi evini yapanlara hibe ve faizsiz kredi desteği verilecek!

‘Yerinde Dönüşüm Projesi’ kapsamında, kendi evini ve işyerini yerinde inşa edecek depremzedelere, hibe ve 2 yıl ödemesiz 10 yıl vadeli faizsiz kredi imkanı sağlanacak.

Kırsal Kalkınma projesinde beklenen hibe geldi! Tam 12 milyar lira hibe verilecek! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından kırsal kalkındırma projeleri içi 1 milyar 222 milyon lira hibe desteği sağlanacağı duyuruldu. Sosyal medya hesabından paylaşılan bu destek hakkındaki detaylar belli oldu. 1 milyar 222 milyon liralık hibe desteği detayları…

Çiftçiler müjde! Tarım Bakanlığı duyurdu! 1,2 milyar lira hibe desteği sağlayacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kırsalı kalkındıracak projeler kapsamında 1 milyar 222 milyon lira hibe desteği verileceğini duyurdu.

hibe Haberi

hibe

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gıdada artan enflasyonu düşürmek için yeni bir adım atıldı, bakanlık kent tarımının yaygın hale gelmesi için hibe desteği verecek. Belirli sebze türleri için verilecek olan hibe desteği yüzde 75 olarak açıklandı. Atılan bu yeni adımla gıda fiyatlarındaki artışın önlenmesi planlanıyor.

Gıda fiyatlarını düşürmeyi hedefleyen hükümet, her şehirin kendi kaynaklarıyla kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için kent tarımı projesini başlattı. Proje kapsamında ilk başta belirlenen pilot illere destek verilecek.

Bu projeyle şehirlerde ki ihtiyaçlar karşılanacak, arz talebin üzerine çıkarılarak fiyatların da düşmesi sağlanacak.

KENT TARIMI İÇİN SEÇİLEN PİLOT İLLER

Yapılacak çalışmayla kent tarımının yaygınlaştırılması sağlanacak. İlk etapta Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere büyükşehirlerde "kent tarımı" modelinin yaygınlaştırması için çalışılacak.

Önümüzdeki günlerde diğer kentlerde de üretim özetlerinin oluşturulmasına yönelik özel...