16 / 05 / 2024

Hidayet Kadiroğlu

Hidayet Kadiroğlu

Elvan Gıda, ürettiği 700 çeşit şekerli ürünü 130 ülkeye satıyor. 2023 yılında 1 milyar dolarlık ihracat hedefleyen Elvan bugüne kadar hiç üretilmeyen gıdaları geliştirmek için 100 milyon dolarlık yatırıma imza atacak...

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de Hidayet Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi  Kartal’da   400 bin TL sermaye bedeli ile  Emircan Yeşilyurt  tarafından kuruldu.

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Dönmez tarafından kuruldu.

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kanoğlu tarafından kuruldu.

Hidayet Türkoğlu'dan Abdi İpekçi açıklaması!

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu yaptığı açıklamada "Abdi İpekçi Spor Salonu'nun olduğu 75-80 bin metrekarelik araziye bir basketbol tesisi inşa etmek için çalışmalar sürüyor" dedi.

Bağcılar Hidayet Türkoğlu Paralimpik Spor Salonu açılış töreni yarın!

Cumhurbaşkanı Danışmanı, A Milli Basketbol Takımı ile NBA Ligi’nin eski basketbolcusu Hidayet Türkoğlu, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı ziyaret ederek, Paralimpik Spor Salonu’nun açılış kurdelesini kesecek

Hidayet Türkoğlu Kaşıbeyaz'a ortak oldu!

Kaşıbeyaz Grubu restoran yatırımlarına devam ederken bir yandan da spor salonları açıyor. Şirketin spor salonu yatırımlarındaki ortağı ise milli basketbolcu ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu oldu.

SRP Turizm Kiralama Reklam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SRP Turizm Kiralama Reklam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serap Nilüfer Karakaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Kadiroğlu Pasajı, Sultangazi'de kuruldu.

Elvan Group Eskişehir'de dünyadaki en büyük kruvasan tesisini kurdu!

Elvan Grubu Başkanı Hidayet Kadiroğlu, “ Şimdiden Türkiye’den Avrupa’ya ihraç edilen kruvasanın yüzde 80’ini gerçekleştirir olduk. İç pazarı da 15 kat büyütmek istiyoruz ” dedi.

Elvan Grubu, dünyanın en büyük kruvasan tesisini kurdu!

Elvan Grubu Başkanı Hidayet Kadiroğlu, amaçlarının kruvasan kategorisinde pastayı büyütmek olduğunu vurguladı. Elvan Grubu, daha şimdiden Türkiye'den Avrupa'ya ihraç edilen kruvasanın yüzde 80'ini gerçekleştirir oldu...

Hidayet Kadiroğlu Haberi

Hidayet Kadiroğlu

Bütün hikaye bundan 62 yıl önce açılan bir şekerci dükkanında başladı. Trenlerde şeker satarak harçlığını çıkaran Mustafa Kadiroğlu ve çikolata ustası babası Ahmet Hamdi Kadiroğlu’nun Zeytinburnu’nda açtığı dükkan zaman içinde bir pastaneye dönüştü. Ailenin tüm fertlerinin gece gündüz çalışmasıyla büyüyen işletme bugün çikolatadan gofrete, şekerden kruvasana 700 çeşit ürünü bünyesinde barındıran bir deve dönüştü. Alanındaki ilk ar-ge tesisini kuran Elvan ilk inovasyon ürünü yerli kruvasan üretimi için dünyanın en büyük tesisini Eskişehir’de kurdu. 2023 yılına kadar yılda 3 milyon ton üretim ve bu rakamlara ulaşmak için 100 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını anlatan Elvan Şirketler Grubu Grup Başkanı Hidayet Kadiroğlu ile Elvan’ın hikayesini ve hedeflerini konuştuk.


-Türkiye’nin en köklü gıda şirketlerinden birinin üçüncü kuşak patronusunuz. Elvan Şirketler Grubu’nu anlatır mısınız?


Türkiye’nin şeker,...