09 / 05 / 2024

hıdırlıktepe dönüşüm

hıdırlıktepe dönüşüm

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi"kapsamında bugün 200 gecekondu yıkıldı. Proje kapsamında 1050 gecekondu daha yıkılacak.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşümü hızlandırmalıyız!

GYODER, '1-7 Mart Deprem Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmalıyız" dedi...

Kentsel dönüşüm 2020'de hızlanacak!

2019'da yeni proje yerine, mevcut yarım kalmış projeleri bitirmeye odaklanan gayrimenkul geliştiricileri, 2020’de yenileme projelerine ağırlık verecek. Kentsel dönüşüm desteklerinin arttırılmasını bekleyen üretici, müteahhitlik yasasının devreye girmesinin de dönüşüme hız kazandıracağını belirtti...

Keçiören'de kentsel dönüşüm hızla ilerliyor!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Kanuni Mahallesi’nde ve Yükseltepe Çorum Caddesi güzergahında planlanan kentsel dönüşüm ve çevre temizliği çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Ankara'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı, Hıdırlıktepe, Atıfbey, İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki 35 metruk yapının yıkımına başlayacak.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüme girecek mahallelerde yürütülen çalışmaları bu kez mahalle muhtarlarına anlattı.

Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı!

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı’na katılan Altensis Kurucu Ortağı Emre Ilıcalı, Türkiye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kazandığını belirtti.

Adana Yüreğir'de dönüşüm hız kesmiyor!

Adana Yüreğir Belediyesi'nin 9 ayrı bölgede sürdürdüğü 'Kentsel Dönüşüm' hamlesi hız kesmeden devam ediyor. Çevre Şehircilik Bakanlığı, inşaat yapım izni alındı.

Kocaeli Cedit'te dönüşüm hızlanacak!

İzmit’te geniş kapsamlı olarak ilk kez Cedit Mahallesi’nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak. Bölgede 522 adet bina, 1145 adet bağımsız bölüm ve 408 adet parsel bulunuyor.

Hüseyin Aslan'dan kentsel dönüşüm konusunda acil aksiyon çağrısı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm konusunda acil aksiyon çağrısı yaptı, “İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı ile kentimiz için yeni bir dönem başlayacak.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı'da dönüşüm kendiliğinden olacak" dedi. Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi ve vatandaşların müteahhitlerle kolayca anlaşabilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

hıdırlıktepe dönüşüm Haberi

hıdırlıktepe dönüşüm


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi"kapsamında bugün 200 gecekondu yıkıldı. Proje kapsamında 1050 gecekondu daha yıkılacak. 

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin,Atıfbey Sinanpaşa Kümeevleri bölgesinden başlattığı ve 5 gün sürecek yıkım çalışmalarına, Başkent EDAŞ ve ASKİ ekipleri teknik destek sağlarken, Ankara Emniyet Müdürlüğü güvenlik birimleri de Büyükşehir Belediyesi yıkım ekiplerinin güvenli şekilde çalışmaları için her türlü önlemi alıyor.

Büyükşehir Belediyesi ile hak sahiplerinin anlaşmaları sonucu yıkım kararı çıkan gecekondularda oturan ve aralarında Suriyeli göçmenlerin de bulunduğu kaçak yerleşimciler, yıkımlar öncesinde güvenli şekilde tahliye edildi.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Hıdırlıktepe - Atıfbey - İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde bir yandan hak sahipleriyle yapım sözleşmeleri imzalanırken, diğer yandan da vatandaşlar tarafından boşaltılan gecekondulardaki...