15 / 05 / 2024

Highlife Tower son durum

Highlife Tower son durum

İnşaat çalışmalarının 2015 yılı içinde başlayacağı Folkart Highlife Tower 375 metre yüksekliğe sahip olacak. 550 milyon yatırım bedeline sahip olan 85 katlı kulede ofisler, daireler ve alışveriş merkezi yer alacak...

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 açıklaması: İcradan satış gerçeği yansıtmıyor!

Yeşil GYO İstanbul Tower 205 projesi ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İstanbul Tower 205 projesi icradan satılıyor mu? İşte ayrıntılar ve Yeşil GYO'nun açıklaması...

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Çukurova Tower'da son daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da kalan son daireler için satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Kartal Çukurova Tower'da 260 bin TL'ye!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire sahibini bekliyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor..

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Regnum Sky Tower’da 30 ay sıfır faiz!

Ofisini son bir yılda Ankara’nın yeni sembol binalarından olan Regnum Sky Tower’e taşıyanlar, fayda maliyet hesabı yaptıklarında yılı yüksek kazançla tamamladılar.

Çukurova Tower’da son 9 daire satışta!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Tower’daki son 9 dairesini avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, 253 konuttan meydana geliyor.

Esenyurt Aris Grand Tower son güncel fiyat listesi!

Aris Grand Tower projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak. Fiyatların 299 bin TL'den başlayan projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

İstanbul Tower 205 basın toplantısı ertelendi!

Zincir Yapı A.Ş. ( Metal Yapı Konut ve Yeşil GYO ortaklığı) tarafından İstanbul’un ikonu olmak üzere, Levent’te kalan son değerli arazilerden birinde hayata geçirilen İstanbul Tower 205 projesinin basın toplantısı ertelendi.

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

İstanbul Tower 205 basın toplantısı 1 Mart'ta!

Zincir Yapı A.Ş. Levent’te kalan son değerli arazilerden birinde hayata geçirilen İstanbul Tower 205 projesini basına tanıtıyor. Basın toplantısı 1 Mart 2017 - Çarşamba günü düzenlenecek.

Highlife Tower son durum Haberi

Highlife Tower son durum


Bugüne kadar toplam 700 milyon liralık yatırım yapan Folkart Yapı Avrupa'nın en yüksek binasını İzmir Bayraklı'da inşa edecek. Türkerler İnşaat 'ın Özelleştirme İdaresi'nden satın aldığı Bayraklı şaraphane arazisinin yanında inşa edilecek olan  Highlife Tower İzmir'in simge binası Hilton'un 3 katı yüksekliğinde olacak. 


İnşaat çalışmalarının 2015 yılı içinde başlayacağı Folkart Highlife Tower 375 metre yüksekliğe sahip olacak. 550 milyon yatırım bedeline sahip olan 85 katlı  kulede ofisler, daireler ve alışveriş merkezi yer alacak.


Son planlara göre kat sayısı 75'ten 85'e çıkarılan ve Avrupa'nın en yüksek binası ünvanını taşıyacak olan Highlife Tower İzmir'in ikinci karma projesi olacak. 









Web adresi: http://www.folkart.com.tr/

Telefon: 444 22 78

Ceren...