29 / 04 / 2024

Highlight Otel plaj

Highlight Otel plaj

Birkaç yıldır Türkbükü'nün pabucunu dama atan Yalıkavak'ta bu yaz çok iddialı bir mekanın daha açılacağını öğrendim. Yalıkavak'taki ünlü Highlight Otel'in sahilinde Bodrum'un en lüks beach'i açılıyormuş.

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Yavuz Çıkarma Plajı, SİT alanı ilan edildi!

Otel projesiyle geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Kıbrıs Barış Harekatı’nın simge yeri Yavuz Çıkarma Plajı, SİT alanı ilan edildi.

Hande Yener Asmalımescit'te restoran ve otel açacak!

Geçtiğimiz yıllarda plaj ve gece kulübü işleten ünlü şarkıcı Hande Yener şimdilerde ise Asmalımescit'te restoran ve otel açmak için çalışmalar yapıyor. 

Kıbrıs Yavuz Çıkarma Plajı otel için kiralandı mı?

Kıbrıs’taki Yavuz Çıkarma Plajı için ihale konusu kapanmıyor. Plajın otel için kiralandığı iddia edildi.

Hadise Bodrum'da otel açacak!

Pop müziğin yıldızı Hadise, Bodrum’da plaj açarak ticarete atılmıştı. Ünlü şarkıcı önümüzdeki sezon plaja yakın otel için harekete geçti. Otel açmayı kafasına koyan ünlü sanatçı, yer arayışına girdi.

Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridi turizme açıldı!

AKP’li Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Deniz Köşkü koruma alanı içinde kalan Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridini turizme açtı. 273 bin metrekarelik sahile otel, AVM, sergi alanları ve otopark yapılabilecek…

Çeşme'de otel inşaatına tepki geldi!

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’nda, denize sıfır 4 katlı otel inşaatı başladı. Kumsal kapatılarak, otelin özel plajı yapıldı.

Antalya Sarısu'daki Kadınlar Plajı 14 Haziran'da açılacak!

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu'daki Kadınlar Plajı'nın 14 Haziran'da 'Yaza Merhaba' partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

Antalya Sarısu Kadınlar Plajı 14 Haziran'da açılıyor!

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu’daki Kadınlar Plajı'nın 14 Haziran’da "Yaza Merhaba" partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

Turizmciler İztuzu Plajı'nın yaza hazırlıksız olduğunu söylüyor!

Dalyan’da faaliyet gösteren tur operatörleri ve otel işletmecileri ile çevreciler, Mayıs ayının ortalarına gelinmesine rağmen dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nın hazırlıksız olduğunu söyledi..

Highlight Otel plaj Haberi

Highlight Otel plaj

X Beach & Restaurant adlı beach'in tamamı, Malp kumu olarak bilinen 500 ton beyaz kumla kaplanmış. Özel tasarım şezlonglar İtalya'dan getirilmiş. Beach'in mutfağı, Gazi-Bilal Kardeşler'in Chef Mezze'sine emanet edilmiş. Mehmet Tuna'ın Etiler Şamdan'ı da X Beach'te yazlığını açıyormuş. X Beach & Restaurant bu yaz Bodrum'da elitlerin buluşma yeri olur. 


Bülent...