29 / 04 / 2024

Highlight Otel sahil

Highlight Otel sahil

Birkaç yıldır Türkbükü'nün pabucunu dama atan Yalıkavak'ta bu yaz çok iddialı bir mekanın daha açılacağını öğrendim. Yalıkavak'taki ünlü Highlight Otel'in sahilinde Bodrum'un en lüks beach'i açılıyormuş.

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Çanakkale Belediyesi Kepez'de otel yaptırıyor!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Sahil Yolu Caddesi üzerindeki gayrimenkul üzerinde 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Mersin Tömüklüler otel yatırımı bekliyor!

Mersin’in Tömük sahil beldesinde otel sıkıntısı çekiliyor. Bölgede yeterince otel olmaması yatırım isteğini artırdı.

İzmir Çukuraltı Sahil Yolu Projesi'ne otel işletmecileri destek verdi!

Menderes Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne bölgede faaliyette bulunan otel işletmecileri destek verdi.

MRH Otel Antalya Belek'te 886 odalı otel inşa edilecek!

MRH Otel Yatırımları İşletmecilik şirketi Granada Luxury Belek Convention &Spa isimli otelini sahil yerine Belek merkezinde yapacak. 886 oda ve 1878 yatak kapasiteli otel bünyesinde 9 villa da yapılacak.

Bodrum'un en lüks beach'i Highlight Otel'in sahilinde açılacak!

Birkaç yıldır Türkbükü'nün pabucunu dama atan Yalıkavak'ta bu yaz çok iddialı bir mekanın daha açılacağını öğrendim. Yalıkavak'taki ünlü Highlight Otel'in sahilinde Bodrum'un en lüks beach'i açılıyormuş.

Ali Ağaoğlu, Yalıkavak Highlight Otel'de tatil yapıyor!

Ali Ağaoğlu, bir süredir Bodrum’da tatil yapan oğlu Ege ve annesi Petek Ertüre’yi ziyaret etti. İşleri nedeniyle tatil fırsatı bulamayan işadamı, küçük kaçamaklar yaparak 15 aylık Ege’yi ihmal etmemeye çalışıyor...

Petek Ertüre oğlu Ali Ege'yle tatile çıktı!

Petek Ertüre, işadamı Ali Ağaoğlu’ndan olan oğlu Ali Ege’yle tatile çıktı. Bodrum’a giden anne-oğul, önceki gün Yalıkavak Highlight Otel’in plajında görüntülendi. Ertüre 1 yaşındaki Ali Ege’yi kuruladıktan sonra uyuttu.

Adana Triton Apart Otel hizmete açıldı!

Adana'nın sahil ilçesi Yumurtalık'ta 12 milyon 500 bin liralık yatııımla inşa edilen Triton Apaıt Otel hizmete girdi. Hakan ve Oğuzharı Ağca kardeşlerin turizm sektörüne kazandırdığı Triton Apart Otel ekonomik tatil seçenekleriyle dikkat çekti.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy otel yatırımcılarını Anadolu'ya yönlendirdi!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: "Artık Kemer ve Antalya'ya otel yapmanın değeri yok. Anadolu'ya yönelmemiz lazım. Kütahya, Mardin, Diyarbakır'ı unuttuk. Bırakın artık sahil şeridini.." dedi..

Başaran Ulusoy: Kemer ve Antalya'ya otel yapmanın değeri yok!

Başaran Ulusoy, sahil şeridinde artık boş yer kalmadığını belirterek, "Bir sürü yanlış yaptık. Sahil doldu. Kemer ve Antalya'ya otel yapmanın değeri yok. Anadolu'ya yönelmemiz lazım" şeklinde konuştu...

Çin'de Haitian adlı eski otel yıkıldı!

Çin'in sahil kentinde bulunan Haitian adlı eski otel saniyeler içinde yıkıldı...

Highlight Otel sahil Haberi

Highlight Otel sahil

X Beach & Restaurant adlı beach'in tamamı, Malp kumu olarak bilinen 500 ton beyaz kumla kaplanmış. Özel tasarım şezlonglar İtalya'dan getirilmiş. Beach'in mutfağı, Gazi-Bilal Kardeşler'in Chef Mezze'sine emanet edilmiş. Mehmet Tuna'ın Etiler Şamdan'ı da X Beach'te yazlığını açıyormuş. X Beach & Restaurant bu yaz Bodrum'da elitlerin buluşma yeri olur. 


Bülent...