28 / 04 / 2024

Hikmet Cem Ocakcı

Hikmet Cem Ocakcı

Quatrus İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hikmet Cem Ocakcı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mesur Türkeri ve Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Beykoz'da kuruldu.

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ahmet Sinan Ersan, Hikmet Cem Ersan ve Ömer Onur Ersan ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Quatrus Çavuşbaşı İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çavuşbaşı İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hikmet Cem Ocakcı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mesut Türkeri ile Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Quatrus İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hikmet Cem Ocakcı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mesur Türkeri ve Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Beykoz'da kuruldu.

Cem Oğuz: Antalya için deprem planı hazırlanmalı!

İMO Başkanı Cem Oğuz, "Antalya özel bir kent, diğer illerden farklı olmalı. Bu kent için bir deprem master planı mutlaka hazırlanmalı" dedi. Antalya'da zorunlu deprem sigortası yaptıran konut sayısı 260 bine yaklaştı.

Cem Çelik: Tüketicinin ev alırken en dikkat ettiği konu deprem!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, konut alımında tüketicinin eğitim düzeyi arttıkça, beklentilerinin de farklılaştığı, yüksek eğitimli kişilerin özellikle büyük depremler sonrası önceliğinin binaların deprem güvenliği olduğunu söyledi.

Cem Çelik: Konut atacak kişilerin bilinçli olması memnuniyet verici!

Cem Çelik, Konut alımında tüketicinin eğitim düzeyi arttıkça beklentilerinin de farklılaştığı, yüksek eğitimli kişilerin özellikle büyük depremler sonrası öncelikli konusunun binaların deprem güvenliği olduğu bildirildi.

Cem Çelik: Binanın deprem yönetmeliğine göre inşa edilmesi önemlidir!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik " Tüketiciler konut özelliği konusunda yüzde 31 ile en fazla dikkat ettiği konunun deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmesi olduğunu gösteriyor" dedi.

Cem Çelik: Büyük depremler konuta bakışı değiştirdi!

Cem Çelik "Genellikle müşterilerimizin i sorguladıkları konu deprem güvenliği oluyor. Yapılan araştırmalar, tüketicilerin konut özelliği konusunda yüzde 31 ile en fazla dikkat ettiği konunun deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmesi olduğunu gösteriyor''

Cem Çelik: Büyük depremler, konuta bakışı değiştirdi!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik "Yapılan araştırmalar, tüketicilerin konut özelliği konusunda yüzde 31 ile en fazla dikkat ettiği konunun deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmesi olduğunu gösteriyor" dedi.

Hikmet Soysal kimdir?

Vizyon Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı olan M. Hikmet Soysal kimdir? M. Hikmet Soysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte M. Hikmet Soysal'ın biyografisi...

Anel Elektronik'ten Cem Yalçınkaya açıklaması!

Anel Elektronik proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre basında çıkan haberlere istinaden Cem Yalçınkaya Anel Elektronik'ten istifa etmedi.

Cem Tolga Gürkanlı: Karadeniz'e teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı!

Deniz Ekolojisi Uzmanı Cem Tolga Gürkanlı, 20'den fazla ülkede 160 milyon insanın Karadeniz'i kirlettiğini, bu durumun artarak süreceğini belirterek, "Karadeniz için acilen teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı" dedi

Cem Tolga Gürkanlı: Trabzon'a teknolojik arıtma tesisi kurulmalı!

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ekolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Cem Tolga Gürkanlı, Karadeniz'de görülen kirliliğin kontrol altına alınabilmesi için yeni ve teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı dedi.

Hikmet Cem Ocakcı Haberi

Hikmet Cem Ocakcı

Quatrus İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hikmet Cem Ocakcı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mesur Türkeri ve Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Beykoz, Kavacık Mahallesi'nde kuruldu. 


Quatrus İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, komisyon karşılığı satın alınmasına - satılmasına aracılık etmek, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve...