15 / 05 / 2024

Hikmet Kiler kimdir

Hikmet Kiler kimdir

Kiler Holding Onursal Başkanı, Hikmet Kiler Vakfı'nın kurucusu hayırsever iş adamı Hacı Hikmet Kiler yaşamını yitirdi...

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Vahit Kiler kimdir? Evli mi?

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vahit Kiler kimdir? Vahit Kiler evli mi?

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Nahit Kiler Kimdir? Nahit Kiler ne iş yapıyor?

Nahit Kiler kimdir? Nahit Kiler’in mesleği nedir? Nahit Kiler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Hikmet Kiler vefat etti!

Kiler Holding Onursal Başkanı, Hikmet Kiler Vakfı'nın kurucusu hayırsever iş adamı Hacı Hikmet Kiler yaşamını yitirdi...

​​​​​​​Tarık Gürdil kimdir? 

Kiler GYO'nun Genel Müdürü Tarık Gürdil kimdir? Gürdil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Mehrdad Safari kimdir?

Kiler GYO'nun Sapphire Projesi'nden 47 adet rezidans dairesi satın alan Mehrdad Safari kimdir? Mehrdad Safari nereli?

Yunus Nacar kimdir?

Mayıs 2016'ya kadar Kiler Holding A.Ş.’de CEO görevini yürüten Yunus Nacar kimdir? Yunus Nacar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yunus Nacar, ne zamandan beri Kiler GYO bünyesinde?

Vahit Kiler kimdir?

Kiler GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Kiler kimdir? Vahit Kiler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahit Kiler, ne zamandan beri Kiler Holding yönetiminde hizmet veriyor? İşte Vahit Kiler..

Ümit Kiler kimdir?

Kiler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Kiler kimdir? Ümit Kiler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ümit Kiler..

Hikmet Şişecioğlu kimdir?

Ağrı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu kimdir? Hikmet Şişecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hikmet Şişecioğlu ne zamandan beri, Ağrı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Hüseyin Çalık kimdir?

Son günlerde iftas erleme süreci yaşayan ATAÇ İnşaat ve Sanayi A.Ş. 1960 yılında Hikmet Ataman ve Hüseyin Çalık tarafından kurulmuştu. Peki, Hüseyin Çalık kimdir?

Hikmet Kiler kimdir Haberi

Hikmet Kiler kimdir

Kiler Holding Onursal Başkanı, Hikmet Kiler Vakfı'nın kurucusu hayırsever iş adamı Hacı Hikmet Kiler yaşamını yitirdi.

11 Ocak 1941'de Bitlis'te doğan Hacı Hikmet Kiler, 1984'de ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. 

1994'den itibaren ticari faaliyetlerin sorumluluğunu oğulları Nahit, Vahit ve Ümit Kiler'e devreden Hikmet Kiler, Kiler Holding şirketlerinin Onursal Başkanlığını üstlendi.

Temel hedefi çocukların eğitim ve öğretimlerinin her aşamasında, bilimsel düşünme yöntemine sahip, bilgili, uygar ve becerikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamak olan Hikmet Kiler Vakfı, 20017 yılında Kiler Holding'in tüm sosyal sorumluluk ve yardımlaşma projelerinin aynı çatı altında toplanmasıyla kuruldu. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Hacı Hikmet Kiler'e Allah'tan rahmet, ailesine de baş sağlığı...