17 / 05 / 2024

Hikmet Subaşı

Hikmet Subaşı

HG Group Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Çamlık Şubesi, Hikmet Subaşı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi, İkbal Caddesi'nde açıldı.

HG Group Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HG Group Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Subaşı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta mraniye, Armağanevler Mahallesi'nde kuruldu.

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Şeyma Subaşı’nın Instagram ücretli abonelik kazancı şoke etti! O rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez Instagram ücretli abonelik kazancı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyetik güzelin Instagram kazancı ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin hayatını kaybetti.

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Şeyma Subaşı Miami'ye yerleşiyor!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Türkiye'den ayrılarak Miami'ye yerleşeceğini açıkladı.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Sebuktekin tarafından kuruldu.

Hikmet Sami Türk'ten Kanal İstanbul açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Kanal İstanbul Projesini” gerçekleştirmek için adımlarını hızlı bir şekilde atacaklarını belirtti. Devlet, Milli Savunma ve Adalet eski Bakanı Prof. Dr. Hikmet Sami Türk, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Hikmet Subaşı Haberi

Hikmet Subaşı

HG Group Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Çamlık Şubesi, Hikmet Subaşı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi, İkbal Caddesi'nde açıldı.


HG Group Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Çamlık Şubesi adres: Ümraniye, Çamlık Mahallesi, İkbal Caddesi, Zengin Sokak...