05 / 05 / 2024

hill kartal satışları

hill kartal satışları

Orton İnşaat Hill Kartal nerede? Orton İnşaat imzasını taşıyan Hill Kartal projesinin bu ayın sonunda satışa sunulması planlanıyor. Proje iki blok olarak tasarlandı...

Green Hill İzmir satışta! Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı!

Green Hill İzmir projesinde konut satışları başladı. Projede 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Green Hill İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Bumerang Kartal'da satışlar lansman fiyatlarıyla devam ediyor!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde daire satışları lansman fiyatıyla devam ediyor.

Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor!

Yüksek yatırım değeriyle Kartal-Yakacık bölgesi hayata geçirilen Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor. Pojede 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks daireler bulunuyor.

Kartal Zer satışları ne zaman?

Kartal Zer projesinde toplamda 320 adet daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Peki Kartal Zer satışları ne zaman başlıyor?

Kartal Royal Garden projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı!

Kartal'da Royal Group tarafından hayata geçirilen Royal Garden projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı...

Asia Prestige Kartal'da satışlar başladı!

Çifçi Çelebi Yapı imzasıyla hayata geçirilen Asia Prestige projesi 68 daireden meydana geliyor. Asia Prestige Kartal'da satışlar başladı.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Hill Kartal’da açık mutfaklı dairelere talep yağıyor!

Hill Kartal, iş, yaşam ve eğlence merkezini bir araya getiriyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapısını aralayan Hill Kartal’da satışlar hızla sürerken, en büyük ilgiyi açık mutfağa sahip konut tipleri görüyor.

Hill Kartal satış ofisi bayramın son günü açık!

İstanbul Kartal'da projelendirilen Hill Kartal'da son evlerin satışına devam ediliyor. Projenin satış ofisi Kurban Bayramı’nın 4. Günü olacak.

Hill Kartal'da satışlar Körfez Geçiş Projesi ile arttı!

Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal'ın çevresinde yapılan dev yatırımlar projemizde hızlı satışa neden oldu. Şimdiden konutların yüzde 40'ını sattık” dedi.

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramı'nda açık!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal'da satış ofisi bayramın 3.günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10+yüzde 10 indirimle şeker tadında kampanya sunulacak.

Dap Teras Kule satışları başladı! 323 bin TL'den!

Dap Yapı'nın yeni projesi Teras Kule'de ön satışlar başladı. İstanbul Kartal'da yer alan Dap Teras Kule projesinde daire fiyatları 323 bin TL'den başlıyor...

hill kartal satışları Haberi

hill kartal satışları


İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da Hürriyet Mahallesi'nde yükselen Hill Kartal projesi Orton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Hill Kartal projesinin bu ayın sonunda satışa sunulması planlanıyor.


Hill Kartal Evleri rpojesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tiplerine yer veriliyor. Hill Kartal projesinde dairelerin alanları 77,61 metrekare ile 175.84  metrekare arasında değişiyor.


Hill Kartal projesi, Hürriyet Mahallesi'nde Kadirli Camii'nin karşısında yer alıyor. Orton İnşaat, 11 Aralık 2014'te Almalar İnşaat, İskurt İnşaat ve Nergo İnşaat’ın patronları Hikmet Alma, Yakup İskurt ve Ahmet Kılıç tarafından kuruldu.




Hill Kartal adres: Hürriyet Mah. Çalıkuşu Sok. No: 40 Kartal/ Yakacık/ İSTANBUL


Telefon: 444 90 61 

Web: www.hillkartal.com

Gülcihan...